«Διαζύγιο» για πολικές αρκούδες επειδή η θηλυκή βαρέθηκε!

«Διαζύγιο» για πολικές αρκούδες επειδή η θηλυκή βαρέθηκε!

Διώχνουν την αρσενική από ζωολογικό κήπο, επειδή η θηλυκή έχει «χάσει το ενδιαφέρον» της

«Διαζύγιο» για πολικές αρκούδες επειδή η θηλυκή βαρέθηκε!
Νομίζατε ότι μόνο οι ανθρώπινες σχέσεις είναι δύσκολες και θέλουν θυσίες; Αν ναι, κάνετε λάθος καθώς το ίδιο ισχύει και για τις σχέσεις μεταξύ των ζώων της άγριας φύσης.

Δείτε για παράδειγμα τι έγινε στον ζωολογικό κήπο της Κοπεγχάγης

Ο Ιβάν και η Νοέλ είναι δύο πολικές αρκούδες
, που εξαιτίας κρίσης στη σχέση τους αναγκάζονται να πάρουν διαζύγιο και να... χωρίσουν τα τσανάκια τους!

Ολα ξεκίνησαν όταν η Νοέλ αποφάσισε ότι ο Ιβάν δεν ήταν ο κατάλληλος σύντροφος γι 'αυτήν και έχασε κάθε ερωτικό ενδιαφέρον προς αυτόν.
Κλείσιμο



Οι υπεύθυνοι του κήπου αποφάσισαν τότε να κινήσουν τις; διαδικασίες χωρισμού και να μην αναγκάσουν τα δύο ζώα να συνυπάρχουν αφού χάθηκε η φλόγα μεταξύ τους!

Η πληγωμένη αρσενική αρκούδα θα μετακινηθεί σε πάρκο άγριας ζωής στη Djursland, της Δανίας, ενώ η Νοέλ θα παραμείνει στην Κοπεγχάγη.

Ο εκπρόσωπος του ζωολογικού κήπου της Κοπεγχάγης, Bengt Holst, αναφέρει σε ραδιοτηλεοπτικό κανάλι ότι η μετακίνηση του Ιβάν γίνεται για το καλό και των δύο αρκούδων. Λέει χαρακτηριστικά: «Οι πολικές μας αρκούδες δεν ταιριάζουν κοινωνικά. Απλά δεν αρέσει ο ένας στον άλλο, ιδίως η θηλυκή μας αρκούδα προσπαθεί να αποφύγει την αρσενική. Και αυτό είναι ένα πρόβλημα. Η ίδια συχνά κολυμπάει πίσω και εμπρός στον προστατευμένο χώρο γιατί στρεσάρεται».

Τα καλά νέα για τον Ιβάν είναι ότι έχει οριστεί ήδη η νέα του σύντροφος και είναι η Νούνο, τεσσάρων ετών, μία πολική αρκούδα, που θα είναι έτοιμη για αναπαραγωγή σε λίγους μήνες. Ας ελπίσουμε εκείνη να τον εκτιμήσει!











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης