Κορωνοϊός: Ισπανός γυμναστής κρατάει σε φόρμα τους γείτονές του... από την ταράτσα

Κορωνοϊός: Ισπανός γυμναστής κρατάει σε φόρμα τους γείτονές του... από την ταράτσα

Οι κάτοικοι της Ισπανίας δεν χάνουν το κουράγιο τους μπροστά στην επέλαση του κορωνοϊού που έχει ήδη κοστίσει πολύ ακριβά στη χώρα τους, καθώς έχουν ήδη χαθεί σχεδόν 300  ζωές

gimnastiki-ispania
Οι κάτοικοι της Ισπανίας δεν χάνουν το κουράγιο τους μπροστά στην επέλαση του κορωνοϊού που έχει ήδη κοστίσει πολύ ακριβά στη χώρα τους, με τους θανάτους να πλησιάζουν τους 300 και τα κρούσματα να ανέρχονται σε περίπου 8.000.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ραγδαία εξάπλωση του φονικού κορωνοϊού στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου έχει οδηγήσει στο απόλυτο lockdown, με το σύνολο των επιχειρήσεων να βάζει λουκέτο προκειμένου να προστατευθεί ο πληθυσμός. Μεταξύ αυτών των επιχειρήσεων βρίσκονται φυσικά και τα γυμναστήρια.

Για έναν personal trainer από τη Σεβίλλη όμως, το γεγονός ότι κάποιος δεν μπορεί να συναντήσει από κοντά τον γυμναστή του ή να πάει σε γυμναστήριο δεν σημαίνει ότι έχει δικαιολογία να... τεμπελιάσει. 



Σύμφωνα με το site της εκπομπής Today, ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε το Σάββατο (ημέρα επιβολής του γενικευμένου lockdown) δείχνει τον personal trainer ονόματι Gonzalo να βρίσκεται πάνω σε μια ταράτσα και να καθοδηγεί τους γείτονές του στη γυμναστική τους, κάνοντας πηδηματάκια, βαθιά καθίσματα και άλλες ασκήσεις.

Εκείνοι μιμούνται τις κινήσεις του, είτε από τα γύρω μπαλκόνια είτε κοιτάζοντας μέσα από το παράθυρό τους.

«Έτσι περνάει τον χρόνο του ο @gonzalo_gbroto, συντροφιά με τους γείτονές του. Αυτό είναι το πνεύμα του Sano Sevilla Los Bermejales. Παρά τις δύσκολες συνθήκες, θα βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό», έγραψε το κέντρο εκγύμνασης στο οποίο εργάζεται ο personal trainer, ποστάροντας το εν λόγω βίντεο στα social media.

Κλείσιμο
Μιλώντας στην εκπομπή Today, ο Luis Javier, διευθυντής του κέντρου, εξήγησε ότι ο Gonzalo οργάνωσε το session γυμναστικής για τους γείτονές του μέσω του WhatsApp. «Όλοι οι γείτονες στο κτιριακό του συγκρότημα ήταν πεσμένοι ψυχολογικά, αλλά τώρα κάθε μέρα ανυπομονούν να έρθει η ώρα της γυμναστικής τους. Είναι μια ιδέα που προωθεί την υγεία και κάνει τον κόσμο να αισθάνεται καλύτερα, αντιμετωπίζοντας με πιο θετική διάθεση όσα συμβαίνουν στην Ισπανία».

Διαβάστε ακόμη:

Κορωνοϊός: Ο αρχιεπίσκοπος της Μαδρίτης λειτούργησε για πρώτη φορά ψηφιακά - Δείτε βίντεο

Ισπανία-κορωνοϊός: 100 νέοι νεκροί σήμερα - Πάνω από 2.000 νέα κρούσματα

Κορωνοϊός στην Ισπανία: Θετική η σύζυγός του Πέδρο Σάντσεθ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης