Βίντεο σοκ: Γέφυρα γεμάτη κόσμο στο πάρκο Γκόρκι καταρρέει, λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου!

Βίντεο σοκ: Γέφυρα γεμάτη κόσμο στο πάρκο Γκόρκι καταρρέει, λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου!

Δεκατρία άτομα που είχαν πάει να γιορτάσουν την έλευση του 2019 στο διάσημο πάρκο τραυματίστηκαν, όταν η γέφυρα «κόπηκε στα δύο» από το βάρος του πλήθους

gefira
Την τρομακτική στιγμή που μία γέφυρα στο κέντρο της Μόσχας καταρρέει από το βάρος του κόσμου που τη διασχίζει κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας με το κινητό του τηλέφωνο.

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στο διάσημο πάρκο Γκόρκι της πρωτεύουσας της Ρωσίας, λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του έτους, το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, 13 άτομα που είχαν πάει να γιορτάσουν την έλευση του 2019 στο κεντρικό πάρκο τραυματίστηκαν, όταν η γέφυρα «κόπηκε στα δύο» από το βάρος του πλήθους.

Πέντε από αυτά τα άτομα υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς, ενώ τα υπόλοιπα τραυματίστηκαν ελαφρά.

Στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η γέφυρα εμφανίζεται αρχικά να λυγίζει στη μέση και λίγες στιγμές αργότερα να καταρρέει, γκρεμίζοντας δεκάδες ανθρώπους που στέκονταν πάνω της από ύψος περίπου δύο μέτρων πάνω στην σκληρή επιφάνεια του παγοδρομίου.

Ανακοίνωση του δήμου της Μόσχας έκανε λόγο για ελάττωμα στην κατασκευή της γέφυρας που συνδέει τις δύο πλευρές του παγοδρομίου, στο πολυσύχναστο πάρκο.

Κλείσιμο
Bridge Collapse in Moscow's Gorky Park on New Year's Eve || ViralHog
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης