Βρετανία: Και δεύτερος αστυνομικός νοσηλεύεται μετά την επίθεση στον Σεργκέι Σκριπάλ

Βρετανία: Και δεύτερος αστυνομικός νοσηλεύεται μετά την επίθεση στον Σεργκέι Σκριπάλ

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε δεύτερος αστυνομικός που μετείχε στις έρευνες για την επίθεση με νευρολυτικό παράγοντα κατά του Σεργκέι Σκριπάλ – Τα συμπτώματά του είναι μικρής έκτασης

Βρετανία: Και δεύτερος αστυνομικός νοσηλεύεται μετά την επίθεση στον Σεργκέι Σκριπάλ
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας αστυνομικός, ο δεύτερος κατά σειρά, όπου νοσηλεύεται με συμπτώματα δηλητηρίασης, μετά τη χημική επίθεση κατά του Ρώσου πρώην πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ, στις 4 Μαρτίου, και της κόρης του, Γιούλια. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μεταξύ των συμπτωμάτων που παρουσίασε ο δεύτερος αστυνομικός, είναι ερεθισμός του δέρματος.

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι κατηγορεί τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν για την επίθεση και προχώρησε στην απέλαση 23 διπλωματών από τη ρωσική πρεσβεία, μια ενέργεια την οποία ανταπέδωσε η Μόσχα.

Κλείσιμο
Η Ρωσία αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην επίθεση εναντίον του πρώην κατασκόπου Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλιας, που παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση, αφού τους βρήκαν την 4η Μαρτίου αναίσθητους σε ένα παγκάκι στο Σάλσμπερι.

Ένας αστυνομικός, ο Νικ Μπέιλι, που είχε σπεύσει από τους πρώτους στο σημείο όπου βρέθηκαν τα θύματα, έχει τις αισθήσεις του και δεν βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, γνωστοποίησε σήμερα το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας.

Σχετικά με τον δεύτερο αστυνομικό, οι αστυνομικές αρχές του Λονδίνου και του Ουιλθσάιρ δεν θέλησαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα της Mail Online, σε επικοινωνία που είχε μαζί τους το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης