H ανεπίσημη αγαπημένη του Πούτιν Αλίνα Καμπάεβα το... προέβλεψε: «Σίγουρα αυτός θα νικήσει»

H ανεπίσημη αγαπημένη του Πούτιν Αλίνα Καμπάεβα το... προέβλεψε: «Σίγουρα αυτός θα νικήσει»

Ήταν συνεχώς χαμογελαστή παρά την επίπληξη μέλους της εφορευτικής επιτροπής για την απουσία της στις τελευταίες δημοτικές εκλογές  - «Μου θυμίζετε πώς να ψηφίσω;» ανάφερε η ίδια 

H ανεπίσημη αγαπημένη του Πούτιν Αλίνα Καμπάεβα το... προέβλεψε: «Σίγουρα αυτός θα νικήσει»
Φορώντας βέρα στο...δεξί, η ανεπίσημη ερωμένη του «τσάρου» της Ρωσίας έκλεψε χθες την παράσταση σε εκλογικό τμήμα της Μόσχας όπου ψήφισε τον Βλαντιμίρ Πούτιν, αν και απέφυγε να πει το όνομά του στους δημοσιογράφους.  «Σίγουρα αυτός θα νικήσει», ήταν η απάντηση της καλλίπυγης 34χρονης Ρωσίδας.   
 
Τα φλας άστραψαν όταν είδαν την Χρυσή Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, Αλίνα Καμπάεβα, να φοράει ένα γκρι κοστούμι με ένα κόκκινο ζιβάγκο, ασορτί με το κραγιόν της.
  
Μπορεί το Κρεμλίνο να αρνείται επανειλημμένως ότι η 34χρονη Ρωσίδα δεν είναι η «Πρώτη Κυρία» και ότι τα παιδιά που έχει αποκτήσει δεν είναι του Πούτιν, η Αλίνα, πάντως, προσήλθε χθες σε κεντρικό εκλογικό τμήμα της ρωσικής πρωτεύουσας αφήνοντας να εννοηθεί με την λακωνική της δήλωση και τη βέρα στο δεξί ότι είναι η γυναίκα που διαδέχτηκε στην καρδιά του Πούτιν τη Λιουντμίλα. Από την πρώτη του σύζυγο και μητέρα των δύο κοριτσιών του, ο Πούτιν έλαβε διαζύγιο το 2014. Τότε ο ισχυρός άνδρας της Μόσχας εξέπληξε τους πάντες όταν ανακοίνωσε μπροστά στις κάμερες ότι το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους.  

Κλείσιμο

   
Δίνοντας η Αλίνα το διαβατήριό της σ' ένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής δεν περίμενε να την «επιπλήξει» διακριτικά για την απουσία της από τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.
   
«Σας περιμέναμε, σας περιμέναμε ... και δεν ήρθατε  ...». Η ίδια πάντως δεν έδειξε να ενοχλείται από την επίπληξη...
 
Η Καμπάεβα, 31 χρόνια νεότερη από τον Πούτιν, ζήτησε μάλιστα και τη βοήθεια της γυναίκας-μέλους της εφορευτικής επιτροπής να της «θυμίσει» πώς να ρίξει την ψήφο της.
   
Χαμογελώντας, η Αλίνα άσκησε το εκλογικό δικαίωμα και στη συνέχεια αποχώρησε από το εκλογικό κέντρο της Μόσχας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης