Έκλεισε το αεροδρόμιο της Γενεύης εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας

Έκλεισε το αεροδρόμιο της Γενεύης εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας

Ένα σιβηρικό κύμα ψύχους έχει προκαλέσει χιονοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους και τις χαμηλότερες θερμοκρασίες πολλών ετών σε πολλές περιοχές της Ευρώπης

Έκλεισε το αεροδρόμιο της Γενεύης εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας
Το αεροδρόμιο στην Γενεύη της Ελβετίας έκλεισε σήμερα εξαιτίας του υπερβολικού ψύχους που σημειώνεται σε πολλές περιοχές της Ευρώπης αυτή την εβδομάδα και συνοδεύεται από χιόνια και ισχυρούς ανέμους προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος.

"Λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν το αεροδρόμιο της Γενεύης είναι προς το παρόν κλειστό για την εναέρια κυκλοφορία (και θα παραμείνει) μέχρι νεωτέρας", αναφέρει το αεροδρόμιο στην ιστοσελίδα του.

Κλείσιμο


"Επομένως συμβουλεύουμε τους επιβάτες να μην έρχονται στο αεροδρόμιο προς το παρόν".

Ένα σιβηρικό κύμα ψύχους, το οποίο οι μετεωρολόγοι ονόμασαν "το τέρας από τα ανατολικά" έχει προκαλέσει χιονοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους και τις χαμηλότερες θερμοκρασίες πολλών ετών σε πολλές περιοχές της Ευρώπης και αυτές οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να συνεχιστούν.



Οι αρχές του αεροδρομίου της Γενεύης συνέστησαν στους επιβάτες να επικοινωνούν με τις αεροπορικές εταιρίες για να ενημερώνονται αν οι προγραμματισμένες πτήσεις θα αναχωρήσουν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης