Η Μέγκαν Μαρκλ πιάνει «δουλειά»: Επικεφαλής σε φιλανθρωπική οργάνωση μαζί με Ουίλιαμ, Κέιτ και Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ δήλωσε πως στηρίζει τα δικαιώματα των γυναικών και τα κινήματα «MeToo» και «TimesUp» - Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ την καλωσόρισε και επίσημα στην βασιλική οικογένεια

Αρχίζουν τα δύσκολα σήμερα για την αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι. Αν και η Αμερικανίδα ηθοποιός από τις 27 Νοεμβρίου, που ανακοινώθηκε επίσημα ο αρραβώνας της με τον Βρετανό γαλαζοαίματο, εμφανίστηκε στο πλευρό του αρκετές φορές σε επίσημες επισκέψεις στο Μπρίξτον, το Νότιγχαμ, το Κάρντιφ και το Εδιμβούργο, σήμερα η Μέγκαν Μαρκλ έκανε το «ντεμπούτο» της σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο πλευρό του μέλλοντα συζύγου της αλλά και του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της εγκυμονούσας Κέιτ Μίντλετον.

Οι τέσσερις νέοι, που αποτελούν τη νέα γενιά της βρετανικής μοναρχίας, βρίσκονται τώρα σε εκδήλωση του Royal Foundation Forum στο Λονδίνο με θέμα «Making a Difference Together» (Μαζί κάνουμε τη διαφορά). Στην εκδήλωση παρουσιάζεται το έργο του παραπάνω οργανισμού μέσω των φιλανθρωπικών οργανώσεων, που είναι μέχρι σήμερα επικεφαλής οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι και η Κέιτ Μίντλετον, αλλά μετά τον γάμο της τον Μάιο, θα προστεθεί και η Μέγκαν Μαρκλ.



Πρόκειται για την οργάνωση Heads Together, στην οποία προΐστανται ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ και ασχολείται με την ψυχική υγεία, τους Αγώνες Inivctus Games, που έχει οργανώσει ο πρίγκιπας Χάρι και την οργάνωση για την προστασία των ζώων που απειλούνται με εξαφάνιση United for Wildlife, στην οποία επικεφαλής είναι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Όμως, όλα τα μάτια, όπως είναι αναμενόμενο, θα στραφούν στο νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, καθώς η πρώην πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο, που είναι παρόντες και θα θελήσουν να ενημερωθούν για τα πρότζεκτς του Royal Foundation Forum και για τα μελλοντικά του σχέδια.

Στην εκδήλωση ο πρίγκιπας Ουίλιαμ καλωσόρισε και επίσημα την Μέγκαν Μαρκλ στην οικογένεια και δήλωσε πως είναι ευτυχισμένος που και εκείνη βρίσκεται μαζί τους. Η μέλλουσα Δούκισσα του Σάσεξ πήρε τον λόγο και ανέφερε πως σκοπεύει να παλέψει για τα δικαιώματα
των γυναικών ενώ τόνισε ότι στηρίζει τα κινήματα ενάντια στην κακοποίηση των γυναικών «MeToo» και «TimesUp».



«Ακριβώς τώρα με τόσες πολλές εκστρατείες, όπως οι «MeToo» και «TimesUp», δεν υπάρχει καλύτερη χρονική στιγμή να συνεχίσουμε να βοηθάμε τις γυναίκες να αισθάνονται ενδυνάμωση και ο κόσμος να τις υποστηρίζει»,
ανέφερε, μεταξύ άλλων, η αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι.

Την συνέντευξη Τύπου διευθύνει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του BBC Tina Daheley. Πάντως, η Μέγκαν Μαρκλ αναμένεται να είναι άνετη καθώς έχει συνηθίσει ως ηθοποιός να δίνει συνεντεύξεις και να απαντά σε ερωτήσεις. Η Αμερικανίδα ηθοποιός και ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ θα παντρευτούν στις 19 Μαΐου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ. Σύμφωνα με την Daily Mail οι προσκλήσεις για τον γάμο της χρονιάς είναι έτοιμες και θα αποσταλούν στους καλεσμένους την προσεχή εβδομάδα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr