Ο πρώην Καγκελάριος Σρέντερ ζει τον έρωτά του με την Νοτιοκορεάτισσα αγαπημένη του

Ο πρώην Καγκελάριος Σρέντερ ζει τον έρωτά του με την Νοτιοκορεάτισσα αγαπημένη του

Επισκέφθηκαν την πατρίδα της 47χρονης για να απολαύσουν από κοντά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, στη συνέχεια πήγαν ένα ταξιδάκι αναψυχής στη Μόσχα και μετά επέστρεψαν στη Γερμανία για να παρακολουθήσουν τους αγώνες της Bundesliga

Ο πρώην Καγκελάριος Σρέντερ ζει τον έρωτά του με την Νοτιοκορεάτισσα αγαπημένη του
Σχεδόν όλο τον κόσμο έχουν γυρίσει ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ με την ερωμένη του Νοτιοκορεάτισσα Κιμ Σο Γεόν την οποία θα νυμφευτεί, όπως ο ίδιος έχει ανακοινώσει, σε λίγους μήνες. Προτού βάλει για πέμπτη κατά σειρά βέρα στο δεξί, ο Σρέντερ το διασκεδάζει...

Τις τελευταίες ημέρες Σρέντερ και Κιμ επισκέφθηκαν την πατρίδα της Νοτιοκορεάτισσας για να απολαύσουν από κοντά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Πιονγκτσάνγκ. Στη συνέχεια πήγαν ένα ταξιδάκι αναψυχής στη Μόσχα και μετά επέστρεψαν στη Γερμανία για να παρακολουθήσουν τους αγώνες της Bundesliga.

Ο φακός απαθανάτισε το ζευγάρι στις κερκίδες γηπέδου με τη Νοτιοκορεάτισσα αγαπημένη του να κοιτάζει τον Σρέντερ στα μάτια.  

Ο 73χρονος Γκέρχαρντ Σρέντερ θα βάλει το Φθινόπωρο για μία ακόμη φορά βέρα στο δεξί. Η Κορεάτισσα μεταφράστρια Κιμ Σο-Γεόν, 25 χρόνια νεότερή του, η οποία θα γίνει η πέμπτη σύζυγός του, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του. Ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας εξήγησε ότι θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του πριν από το τέλος του 2018. «Εχω γνωρίσει την οικογένειά της. Ο γάμος πιθανόν να τελεστεί το Φινόπωρο, ο τόπος και η ημερομηνία θα αποφασιστούν αργότερα», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στη Σεούλ, κατά τη διάρκεια της οποίας το ζευγάρι πόζαρε χαμογελαστό μπροστά στους δημοσιογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες. 

Η 47χρονη μνηστή του Σρέντερ είναι εκπρόσωπος της Κορέας στην Υπηρεσία Οικονομικής Ανάπτυξης στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας και έχει εργαστεί για τον πρώην καγκελάριο ως μεταφράστρια. Η σχέση τους δημοσιοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο όταν η Ντόρις Σρέντερ Κοπφ, η τέταρτη σύζυγος του Σρέντερ, εξήγησε κατά τη διαδικασία του διαζυγίου ότι η Κιμ έπαιξε ρόλο στη λύση του γάμου τους. Κάτι που διέψευσε ο Σρέντερ. 
Κλείσιμο

Ο πρώην καγκελάριος είπε ότι θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του ταξιδεύοντας μεταξύ της Γερμανίας και της Κορέας. «Εχω μεγάλο ενδιαφέρον για την ιστορία, τον πολιτισμό και τις τέχνες της Κορέας. Θα ήθελα να έχω περισσότερες ευκαιρίες να μάθω περισσότερα για τους Κορεάτες και την κληρονομιά της χώρας αυτής». Οι δυο τους γνωρίστηκαν, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα "Bild", πριν από δύο χρόνια...


Για την πρώην σύζυγο του Σρέντερ δεν ήταν εύκολο 
«Η κυρία Κιμ ήταν την Άνοιξη του 2016 η αιτία -αν και όχι ο μοναδικός λόγος- για τον τελειωτικό μας χωρισμό», έγραψε η πρώην κυρία Σρέντερ στο λογαριασμό της στο Twitter. «Η οικογένειά μου σεβάστηκε την επιθυμία για διακριτικότητα, αφού η κυρία Κιμ ήθελε να τακτοποιήσει πρώτα τις προσωπικές της υποθέσεις. Οι δημόσιες εμφανίσεις δείχνουν ότι το πέτυχε»... Στο Ανόβερο ήταν, πάντως, κοινό μυστικό ότι ο Σρέντερ είχε βρει έναν νέο έρωτα μετά από 20 χρόνια γάμου με την Ντόρις.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης