Ιβάνκα Τραμπ: Με κατακόκκινη ολόσωμη φόρμα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Ιβάνκα Τραμπ: Με κατακόκκινη ολόσωμη φόρμα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Η αγαπημένη κόρη του Αμερικανού Προέδρου βρέθηκε στο πλευρό των Αμερικανών αθλητών μαγνητίζοντας τον φακό - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο 

Ιβάνκα Τραμπ: Με κατακόκκινη ολόσωμη φόρμα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες
Στα κόκκινα εμφανίστηκε στις κερκίδες των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων η αγαπημένη κόρη του Τραμπ, Ιβάνκα, λίγες ώρες πριν τη λήξη του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος στην Πιονγκτσάνγκ. 

Ο φακός απαθανάτισε την Ιβάνκα χαμογελαστή και πανέμορφη.

Η ολόσωμη φόρμα στο χρώμα της φωτιάς και το μαύρο σκουφάκι που έγραφε «USA» (HΠΑ) συμπλήρωνε το σύνολο που την κολάκευε ιδιαίτερα. 

Κλείσιμο


Η Ιβάνκα έδειχνε να απολαμβάνει το θέαμα με τους Αμερικανούς σκιέρ να βάζουν τα δυνατά τους. 

Αύριο θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης της γιορτής των 23ων Ολυμπιακών Αγώνων με την παρουσία της κόρης και συμβούλου του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Η Ιβάνκα, που από το πρωί της Παρασκευής βρίσκεται ως επικεφαλής της αντιπροσωπείας των ΗΠΑ, στη Σεούλ, ήδη συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας, Μουν Τζε Ιν.

Κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Incheon της πρωτεύουσας, Σεούλ, δήλωσε πως «είναι τιμή μου να ηγούμαι της αντιπροσωπείας των ΗΠΑ στην τελετή λήξης».

Στις κερκίδες η «Πρώτη Κόρη» καθόταν δίπλα στην «Πρώτη Κυρία» της Νοτίου Κορέας. Κάποια στιγμή οι δύο κυρίες έβγαλαν και selfie. 

Εκτός από την Ιβάνκα, και η Σάρα Χάκαμπι, εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου Τραμπ μετέβη στην Πιονγκτσάνγκ για να εμψυχώσει την Αμερικανούς.   








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης