Όταν ο σκύλος «ερωτεύεται» το sex toy της «μαμάς»

Όταν ο σκύλος «ερωτεύεται» το sex toy της «μαμάς»

Η μοναδική και... άβολη κατάσταση που αντιμετωπίζει ένα ζευγάρι στο Περθ της Αυστραλίας

Όταν ο σκύλος «ερωτεύεται» το sex toy της «μαμάς»
Γυναίκα χρησιμοποιεί -και- ερωτικά βοηθήματα για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές της ανάγκες. Κάποια στιγμή, ξεχνάει το ερωτικό της «παιχνίδι» σε κοινή θέα στην κρεβατοκάμαρα. Ο σκύλος το εντοπίζει και... κάπου εκεί ξεκινά μία νέα ιστορία... αγάπης!

Όλα ξεκίνησαν όταν η 39χρονη Jonny Dean-Hastie και ο 36χρονος σύζυγός της Chris Hastie, ξέχασαν το ερωτικό τους βοήθημα στην κρεβατοκάμαρα. Το sex toy δεν ήταν τίποτε... λιγότερο από μία πλαστική απομίμηση ενός αντρικού μορίου. Το ζευγάρι φιλοξενεί στο σπίτι του έναν σκύλο. Το τετράποδο ωστόσο, αποδείχθηκε ότι ήταν πιο περίεργο απ' ότι είχαν φανταστεί οι ιδιοκτήτες του.

Κλείσιμο


Ο σκύλος, λοιπόν, εντόπισε το «πλαστικό πέος» και το... έκανε δικό του. Η γυναίκα από το Περθ της Αυστραλίας, είπε ότι το συγκεκριμένο ερωτικό παιχνίδι, είχε αγοράσει ο πρώην σύντροφός της, πριν χρόνια. Ωστόσο, το βρήκε ο σκύλος και από εκείνη τη στιγμή, δεν το αποχωρίζεται ούτε στιγμή.

«Πρόκειται για έρωτα», τονίζει η 39χρονη Jonny Dean-Hastie, η οποία πρόσθεσε ότι προσπάθησε πολλές φορές να το πετάξει ή να το απομακρύνει από το σπίτι, αλλά ο σκύλος είτε δεν την άφηνε, είτε το έβρισκε και το έφερνε πίσω!



Φυσικά, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, το όλο σκηνικό είναι αρκετά άβολο για το ζευγάρι, το οποίο ωστόσο, αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση με ψυχραιμία και χιούμορ. «Οι γείτονες και οι επισκέπτες μας, μάς προτείνουν τρόπους προκειμένου να κάνουμε το ζώο να ξεχαστεί και να το εγκαταλείψει από μόνο του. Παρόλα αυτά, όλες οι προσπάθειές μας έχουν πέσει στο κενό. Ως εκ τούτου, περιμένουμε να το αφήσει από μόνος του».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης