Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας αποκαλεί «ηλίθιο» τον ΥΠΕΞ του Λουξεμβούργου

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας αποκαλεί «ηλίθιο» τον ΥΠΕΞ του Λουξεμβούργου

«Ο λαός της Ουγγαρίας δεν έχει ανάγκη τις τρελές ιδέες του υπουργού Εξωτερικών του Λουξεμβούργου για το τι είναι καλό για τους ίδιους»

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας αποκαλεί «ηλίθιο» τον ΥΠΕΞ του Λουξεμβούργου
«Ηλίθιο» αποκάλεσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας, Πέτερ Σγιάρτο, τον Λουξεμβούργιο ομόλογό του, Ζαν Άσελμπορν, στο πλαίσιο διένεξης για τη μετανάστευση.

Ο κ. Σγιάρτο, σε άρθρο του στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης της Ουγγαρίας, κατηγόρησε τον κ. Άσελμπορν ότι θέλει να «πλημμυρίσει» την Ευρώπη με μετανάστες.

Υπενθυμίζεται ότι, 
σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Der Tagesspiegel, 
Κλείσιμο
ο υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου είχε κριτικάρει την δεξιά κυβέρνηση της Ουγγαρίας, αποκαλώντας τον Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Όρμπαν «δικτάτορα».

Ο Πέτερ Σγιάρτο, απαντώντας στην κριτική του Λουξεμβούργιου ομολόγου του για τον κ. Ορμπάν, ανέφερε: «Ο Ζαν Άσελμπορν ξεπέρασε κάθε πιθανό όριο με την τελευταία δήλωσή του. Είναι ένας ηλίθιος, αλλά οι Ούγγροι δεν είναι. Ο λαός της Ουγγαρίας δεν έχει ανάγκη τις τρελές ιδέες του υπουργού Εξωτερικών του Λουξεμβούργου για το τι είναι καλό για τους ίδιους. Η κυβέρνηση Ορμπάν προστατεύει την ασφάλεια της Ουγγαρίας, ο Λουξεμβούργιος υπουργός Εξωτερικών θέλει να διαλύσει τον φράχτη ασφαλείας -μαζί με τον Τζορτζ Σόρος και τους συντρόφους του στην Ουγγαρία- και να πλημμυρίσει την Ουγγαρία με μετανάστες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης