Βόρεια Κορέα: Φήμες ότι η αγαπημένη αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι πάλι έγκυος

Βόρεια Κορέα: Φήμες ότι η αγαπημένη αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι πάλι έγκυος

Μάλιστα ταλαιπωρείται από πρωινές ναυτίες και το εξομολογήθηκε σε νοτιοκορεάτες αξιωματούχους κατά την πρόσφατη επίσκεψή της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Βόρεια Κορέα: Φήμες ότι η αγαπημένη αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι πάλι έγκυος
Οργιάζουν οι φήμες περί εγκυμοσύνης της εκλεκτής αδερφής του ηγέτη της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, η οποία μετέβη στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Νοτίου Κορέας κλέβοντας την παράσταση. 

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Mirror» που επικαλείται την κορεατική «Korea Herald», η δυναστεία του Κιμ Γιονγκ Ουν θα αποκτήσει και νέο μέλος. Αν πράγματι ισχύουν οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η μικρότερη αδερφή του βορειοκορεάτη ηγέτη, η Κιμ Γιο Γιονγκ, θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά.

Πριν από λίγες ημέρες, η Κιμ επισκέφθηκε τη Νότια Κορέα χαλαρή, χαμογελούσε συχνά δίνοντας γενικά μια ιδιαίτερα θετική εντύπωση στην παγκόσμια σκηνή.

Κλείσιμο
Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της κορεατικής εφημερίδας «Herald», η αδερφή του βορειοκορεάτη ηγέτη ταλαιπωρείται από πρωινές ναυτίες κατά τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και μάλιστα ένιωσε αδιαθεσία κατά την επίσκεψή της στην Πιονγκτσάνγκ. 

Η Κιμ Γιο Γιονγκ - «η Ιβάνκα της Βορείου Κορέας» - φέρεται να μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με αξιωματούχους της Νοτίου Κορέας όταν δεν ένιωσε καλά, κατά την τριήμερη επίσκεψή της στη χώρα.

Για την ίδια, τους τελευταίους μήνες οργιάζουν οι φήμες ότι έχει αναλάβει καθήκοντα υψηλόβαθμου στελέχους κι ότι είναι το δεξί χέρι του βορειοκορεάτη ηγέτη.

Είναι η μικρότερη αδελφή του, είναι περίπου 30 ετών και διαχειρίζεται, μεταξύ άλλων, όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του αδελφού της. Πέρυσι προήχθη στην πολιτική πτέρυγα του Εργατικού κόμματος βγαίνοντας από την «σκιά». 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης