Άμστερνταμ: Οι τουρίστες θα πρέπει πλέον να... γυρνούν την πλάτη στις γυμνές ιερόδουλες!

Άμστερνταμ: Οι τουρίστες θα πρέπει πλέον να... γυρνούν την πλάτη στις γυμνές ιερόδουλες!

Δεν θα μπορούν πια να χάσκουν με τις ώρες τις «βιτρίνες» στην Red Light District

Άμστερνταμ: Οι τουρίστες θα πρέπει πλέον να... γυρνούν την πλάτη στις γυμνές ιερόδουλες!
Αυστηρές οδηγίες στους ξεναγούς και τα τουριστικά πρακτορεία που οργανώνουν περιηγήσεις στην πόλη έδωσε πρόσφατα ο δήμος του Άμστερνταμ, σύμφωνα με τις οποίες θα απαγορεύονται πλέον οι «στάσεις» των γκρουπ μπροστά από τις βιτρίνες με τις ιερόδουλες, ώστε οι τουρίστες να... χαζεύουν με τις ώρες τις εκδιδόμενες γυναίκες. 

Η γειτονιά των «κόκκινων φαναριών» του Άμστερνταμ αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους τουρίστες, χάρη στα δεκάδες coffee shop που περιέχει αλλά και τις ιδιότυπες «βιτρίνες» στις οποίες ποζάρουν αισθησιακά ημίγυμνες - ή και ολόγυμνες - ιερόδουλες, προσελκύοντας πιθανή πελατεία. 




Κλείσιμο
Μέχρι σήμερα, απαγορευόταν αυστηρά η χρήση φωτογραφικής μηχανής στα συγκεκριμένα δρομάκια, προκειμένου να προστατευθεί η ιδιωτικότητα των γυναικών αυτών, αλλά πλέον θα θεωρείται επιλήψιμο ακόμα και το... «μάτι», σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror. 

Ειδικότερα, οι νέοι κανόνες που θα τεθούν σε εφαρμογή από τον ερχόμενο Απρίλιο, ορίζουν ότι τα γκρουπ δεν θα πρέπει ποτέ να ξεπερνούν τα 20 άτομα και ότι οι περιηγήσεις πρέπει να σταματούν αυστηρά πριν τις 11 το βράδυ.

Επίσης, οι ξεναγοί θα πρέπει να φροντίζουν τα μέλη των γκρουπ τους να έχουν γυρισμένη την πλάτη στις βιτρίνες με τις γυμνές γυναίκες και να μην μένουν μπροστά από το ακατάλληλο... θέαμα περισσότερη ώρα απ' όσο είναι απαραίτητο για να περάσουν από το συγκεκριμένο σημείο.

Σε αντίθετη περίπτωση, οι ξεναγοί και τα γραφεία περιηγήσεων μπορεί να χρειαστεί να πληρώσουν αρκετά τσουχτερά πρόστιμα, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης