Γράμματα στο Νέμο: Ο σκύλος του Μακρόν έχει τους δικούς του θαυμαστές!

Γράμματα στο Νέμο: Ο σκύλος του Μακρόν έχει τους δικούς του θαυμαστές!

Ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν λαμβάνουν καθημερινά περισσότερες από 200 επιστολές στο Μέγαρο των Ηλυσίων, δεν γνωρίζαμε όμως, μέχρι πρότινος, ότι και ο σκύλος τους, Νέμο, έχει θαυμαστές που του στέλνουν γράμματα και δώρα

Γράμματα στο Νέμο: Ο σκύλος του Μακρόν έχει τους δικούς του θαυμαστές!
Υιοθετήθηκε τον περασμένο Αύγουστο από τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν και την σύζυγό του, Μπριζίτ και έκτοτε, περιφέρεται με άνεση στους χώρους του Μεγάρου των Ηλυσίων ενώ αρκετές φορές υποδέχεται τους επίσημους επισκέπτες μαζί με το προεδρικό ζεύγος.

Ο Νέμο είναι το μαύρο λαμπραντόρ - γκριφόν, που έχει γίνει αχώριστο με το ζεύγος Μακρόν. Βέβαια, μέχρι σήμερα είχε γίνει γνωστό πως ο πρόεδρος της Γαλλίας και ειδικότερα, η Πρώτη Κυρία, λαμβάνουν καθημερινά πολλές επιστολές, αλλά δεν γνωρίζαμε ότι το ίδιο ισχύει και για τον όμορφο σκύλο τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Le Parisien, ο προεδρικός σκύλος λαμβάνει στο Ελιζέ την προσωπική του αλληλογραφία!

Κλείσιμο


Μάλιστα, ανάμεσα στις τελευταίες επιστολές που απευθύνονται στο Νέμο μια κυρία παραπονιέται επειδή δεν είχε πρόσφατα νέα του, ενώ υπάρχει και μια πρόσκληση από σαλόνι ομορφιάς για σκύλους αλλά και ένα CD με τραγούδια για τον προεδρικό σκύλο της Γαλλίας. Από την ημέρα που ο πρόεδρος Μακρόν και η σύζυγός του υιοθέτησαν τον Νέμο από καταφύγιο ζώων, άρχισαν να καταφθάνουν στο Ελιζέ εκτός από επιστολές και δώρα για εκείνον. Σύμφωνα με την Le Parisien, τα Χριστούγεννα ο Νέμο έλαβε πολλά δώρα, μεταξύ των οποίων, κολάρα για σκύλους, σκυλοτροφές και παιχνίδια.

Ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν είναι ξετρελαμένοι με τον Νέμο και έτσι του συγχωρούν τα μικρά λάθη του, όπως όταν ούρησε στο τζάκι του προεδρικού Μεγάρου εν μέσω συνάντησης του Γάλλου προέδρου με κυβερνητικούς αξιωματούχους ή όταν «τρώει» τα παπούτσια του Μακρόν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης