Βίντεο-σοκ: Καθηγητής πέταξε μαθητή στο έδαφος για ένα... κουτί με σοκολάτες

Βίντεο-σοκ: Καθηγητής πέταξε μαθητή στο έδαφος για ένα... κουτί με σοκολάτες

Ο καθηγητής απολύθηκε ενώ ο 12χρονος αποβλήθηκε για επτά ημέρες - Η αστυνομία του Greensboro σχολίασε πως το βίντεο λίγων δευτερολέπτων «δεν καλύπτει ολόκληρο το συμβάν»


Βίντεο-σοκ: Καθηγητής πέταξε μαθητή στο έδαφος για ένα... κουτί με σοκολάτες
Σοκ προκαλεί το βίντεο που δείχνει έναν καθηγητή να πετάει με δύναμη στο έδαφος έναν 12χρονο μαθητή του. Το περιστατικό συνέβη στο «Western Guilford Middle School» του Greensboro
των ΗΠΑ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ ο λόγος της διένεξης ήταν ένα... κουτί με σοκολατάκια!

Κλείσιμο


Σύμφωνα με την οικογένεια του μαθητή, ο 43χρονος καθηγητής, ο οποίος ήταν αναπληρωτής, πήρε ένα κουτί με σοκολατάκια από τον 12χρονο και όταν εκείνος μετά το τέλος της ώρας προσπάθησε να το πάρει πίσω, τότε ξεκίνησε ο καυγάς, με τον καθηγητή να πετά με δύναμη στο έδαφος το αγόρι.

Μετά το συμβάν, ο 43χρονος Paul A. Stennett απολύθηκε από τη διεύθυνση του σχολείου, ενώ ο μαθητής ονόματι Jose Escudero αποβλήθηκε για επτά ημέρες. Το βίντεο δημοσιεύθηκε από την μητέρα του 12χρονου, η οποία με ανάρτηση της στο Facebook ζήτησε δικαιοσύνη για τον γιο της.



Ωστόσο, η αστυνομία του Greensboro σχολίασε πως το βίντεο λίγων δευτερολέπτων «δεν καλύπτει ολόκληρο το συμβάν. Ακόμα λαμβάνουμε μαρτυρίες ανθρώπων, οπότε θα ήταν πρόωρο να κατηγορήσουμε κάποιον σε αυτό το σημείο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης