ΗΠΑ: Συνέλαβαν εντεκάχρονο κορίτσι που ήθελε «να τους σκοτώσει όλους στο σχολείο της»!

ΗΠΑ: Συνέλαβαν εντεκάχρονο κορίτσι που ήθελε «να τους σκοτώσει όλους στο σχολείο της»!

«Θα φέρω ένα όπλο στο σχολείο να σας σκοτώσω όλους» έγραψε με τον παιδικό της χαρακτήρα σε ένα σημείωμα, προκαλώντας την επέμβαση των αρχών...

ΗΠΑ: Συνέλαβαν εντεκάχρονο κορίτσι που ήθελε «να τους σκοτώσει όλους στο σχολείο της»!
Μια εντεκάχρονη κοπελίτσα συνέλαβαν οι αρχές της Φλόριντα, μια μόλις μέρα μετά το μακελειό στο σχολείο του Πάρκλαντ, όπου ο 19χρονος Νίκολας Κρουζ πυροβόλησε και σκότωσε 17 μαθητές και καθηγητές. 

Η εντεκάχρονη ομολόγησε στις αρχές πως έγραψε ένα σημείωμα, όπου απειλούσε «να τους σκοτώσει όλους» στο σχολείο της. 

Οι κάμερες ασφαλείας έδειξαν την μαθήτρια του Nova Middle School να ρίχνει το σημείωμα κάτω από την πόρτα του γραφείου του διευθυντή και αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Το σημείωμα έγραφε: «Θα φέρω ένα όπλο στο σχολείο για να σας σκοτώσω όλους, κ...παιδα και παλιοκαθηγητές. Θα φέρω το όπλο στις 16 Φλεβάρη, προετοιμαστείτε»! 

Κλείσιμο


Το βίντεο δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, δόθηκε όμως το ανατριχιαστικό σημείωμα με τον παιδικό γραφικό χαρακτήρα της...

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα αμερικανικά ΜΜΕ, το κορίτσι είπε στους αστυνομικούς πως μια συμμαθήτριά της την ανάγκασε να το γράψει και να το πετάξει στο γραφείο του διευθυντή, απειλώντας την πως αν δεν το έκανε, θα έβαζε έναν άλλον συμμαθητή τους να την χτυπήσει. Παραδέχτηκε πάντως πως εκείνη ήταν που έγραψε το σημείωμα και προς το παρόν παραμένει υπό κράτηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης