Νότια Κορέα: Ο πρόεδρος Μουν θα συναντηθεί με την αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν

Νότια Κορέα: Ο πρόεδρος Μουν θα συναντηθεί με την αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν

Σε μια ακόμη επίδειξη της προσέγγισης μεταξύ των δύο χωρών με την ευκαιρία και των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Νότια Κορέα: Ο πρόεδρος Μουν θα συναντηθεί με την αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν
Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-ιν θα συναντηθεί το Σάββατο με τον επίτιμο ηγέτη της Βόρειας Κορέας και την αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν
σε μια ακόμη επίδειξη της προσέγγισης μεταξύ των δύο χωρών με την ευκαιρία και των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, ανακοίνωσε η Σεούλ.

Ο Μουν θα γευματίσει με τη βορειοκορεατική αντιπροσωπεία που έστειλε η Πιονγκγιάνγκ για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος του Κυανού Οίκου, της νοτιοκορεατικής προεδρίας.

Κλείσιμο
Στην αντιπροσωπεία αυτή μετέχει ο Κιμ Γιονγκ-Ναμ, που είναι επίτιμος ηγέτης της Βόρειας Κορέας, ο πιο υψηλόβαθμος αξιωματούχος της χώρας που έχει επισκεφθεί τη Νότια Κορέα. Μεταξύ των μελών της είναι και η Κιμ Γιο-Γιονγκ, αδελφή του Βορειοκορεάτη ηγέτη, μια προσωπικότητα που αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη επιρροή στο καθεστώς.

«Ο πρόεδρος Μουν θα δεχθεί τη βορειοκορεατική αντιπροσωπεία και θα γευματίσει μαζί της στις 10 Φεβρουαρίου», δήλωσε ο Κιμ Έουι- Κιεόμ στους δημοσιογράφους, χωρίς να αποκαλύψει το μέρος όπου θα γίνει η συνάντηση.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Yonhap, φαίνεται ότι η Κιμ Γιο Γιονγκ έχει να μεταφέρει ένα προσωπικό μήνυμα από τον αδελφό της στον Μουν.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης