Η μικρή αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς της Ν. Κορέας

Η μικρή αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς της Ν. Κορέας

Για την Τζιονγκ τους τελευταίους μήνες οργιάζουν οι φήμες ότι έχει αναλάβει καθήκοντα υψηλόβαθμου στελέχους κι ότι είναι το δεξί χέρι του Βορειοκορεάτη ηγέτη

Η μικρή αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς της Ν. Κορέας
Τη... σκιά του στέλνει ο Κιμ Γιονγκ Ουν
στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ. 

H αγαπημένη του αδερφή, Κιμ Γιο Τζιονγκ, με μεγάλη επιρροή στην πολιτική σκηνή της Βορείου Κορέας, μεταβαίνει στη Νότιο Κορέα για να παραστεί στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινούν μεθαύριο. 

Κλείσιμο
Για την Τζιονγκ τους τελευταίους μήνες οργιάζουν οι φήμες ότι έχει αναλάβει καθήκοντα υψηλόβαθμου στελέχους κι ότι είναι το δεξί χέρι του Βορειοκορεάτη ηγέτη.   

Πρόκειται για τη μικρή αδελφή του Κιμ, περίπου 30 ετών, και διαχειρίζεται μεταξύ άλλων όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του αδερφού της. Πέρυσι προήχθη στην πολιτική πτέρυγα του Εργατικού κόμματος βγαίνοντας από τη «σκιά».  Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Tζιονγκ έχει την ίδια μητέρα με τον Κιμ Γιονγκ Ουν.   

Την ώρα που οι αρχές της Νοτίου Κορέας λαμβάνουν έκτακτα μέτρα ασφαλείας με drones σε ρόλο αστυνομικού που θα εποπτεύουν τον εναέριο χώρο της Σεούλ κατά τη διάρκεια του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος, το υπουργείο Υγείας της χώρας ανακοίνωσε ότι έχει ξεσπάσει επιδημία ιογενούς γαστρεντερίτιδας (νοροϊός). 

Πάνω από 1.200 φύλακες ασφαλείας νόσησαν με πρώτο σύμπτωμα τους ακατάσχετους εμετούς. Οι αρχές επιστράτευσαν 900 στρατιώτες για να τους αντικαταστήσουν. Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε 32 επιβεβαιωμένα κρούσματα ιογενούς γαστρεντερίτιδας τα οποία βρίσκονται ήδη σε καραντίνα.

Δείτε βίντεο: Η μικρή αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς της Ν. Κορέας


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης