Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Ταινία η ρομαντική ερωτική τους ιστορία

Όταν ένας νεαρός και γοητευτικός πρίγκιπας ερωτεύεται μια εντυπωσιακή Αμερικανίδα ηθοποιό το παραμύθι έχει μόλις αρχίσει

Οι πρίγκιπες στην πραγματική ζωή συνήθως παντρεύονται πριγκίπισσες, ή έστω, οι υποψήφιες νύφες επιβάλλεται να έχουν αριστοκρατική καταγωγή. Ο πέμπτος στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας έκανε την διαφορά και αν ο μεγαλύτερος αδελφός του, πρίγκιπας Ουίλιαμ, επέλεξε να ενώσει τη ζωή του με την συμφοιτήτριά του, Κέιτ Μίντλετον, ο πρίγκιπας Χάρι  παντρεύεται μια Αμερικανίδα ηθοποιό, τρία χρόνια μεγαλύτερή του και μιγάδα.

Η τρυφερή ρομαντική ιστορία του Βρετανού πρίγκιπα με την Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ, η γνωριμία τους, η προσπάθεια του ζευγαριού να κρατήσει την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η πρόταση γάμου, ο αρραβώνας και το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης από όλο τον κόσμο, αναμένεται να γίνουν τηλεταινία από το αμερικανικό δίκτυο Lifetime TV.



Ο τίτλος της τηλεταινίας θα είναι «Harry & Meghan: The Royal Love Story» και αν και η ημέρα προβολής της δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί, δεν αποκλείεται να συμπέσει με την ημέρα του γάμου του λαμπερού ζευγαριού, που θα γίνει στις 19 Μαΐου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα στη Daily Mail και στο Vanity Fair την πρώην πρωταγωνίστρια του δικαστικού δράματος Suits θα ενσαρκώσει η Αμερικανίδα ηθοποιός με καταγωγή από τη Τζαμάικα Παρίζα Φιτζ-Χένλι, γνωστή από τον ρόλο της Reva Connors στη σειρά του Netflix «Jessica Jones et Luke Cage».



Όσο για τον ρόλο του πρίγκιπα Χάρι, συζητείται το όνομα του Βρετανού ηθοποιού Μάρεϊ Φρέιζερ, πρωταγωνιστή της βρετανικής τηλεοπτικής σειράς The Loch, της οποίας η προβολή άρχισε τον περασμένο Ιούνιο από το τηλεοπτικό δίκτυο  ITV.

Η 40χρονη Παρίζα έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram ότι είναι ενθουσιασμένη που την επέλεξαν για τον ρόλο της Μέγκαν Μαρκλ και πρόσθεσε πως «είναι ευτυχισμένη που θα συνεργαστεί με τον Μάρεϊ Φρέιζερ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr