Στα λευκά και... μόνη έφτασε η Μελάνια στο Καπιτώλιο για την ομιλία του Τραμπ

Στα λευκά και... μόνη έφτασε η Μελάνια στο Καπιτώλιο για την ομιλία του Τραμπ

«Εσπασε» την παράδοση που θέλει τις «Πρώτες Κυρίες» να συνοδεύουν τους προέδρους - Ήταν η πρώτη της εμφάνιση μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου για τη σχέση του Τραμπ με την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

Στα λευκά και... μόνη έφτασε η Μελάνια στο Καπιτώλιο για την ομιλία του Τραμπ
Με χωριστό αυτοκίνητο επέλεξε να φτάσει στο Καπιτώλιο η Μελάνια Τραμπ,
ώστε να παρακολουθήσει την πρώτη ομιλία του συζύγου της για την «Κατάσταση της Ένωσης». 

Σπάζοντας για μία ακόμη φορά την παράδοση που θέλει τις «Πρώτες Κυρίες» των ΗΠΑ να φτάνουν στο Καπιτωλιο αυτή τη σημαντική στιγμή μαζί με τους προέδρους, η Μελάνια προτίμησε τελικά να μη μεταβεί στο Κογκρέσο με την αυτοκινητοπομπή του άνδρα της αλλά να συνοδέψει τους προσκεκλημένους της, δύο άτομα που είχε καλέσει η ίδια να παρακολουθήσουν μαζί της την ομιλία του
Ντόναλντ Τραμπ.
Κλείσιμο

Αρκετά αμερικανικά ΜΜΕ σχολίασαν την ασυνήθιστη αυτή επιλογή της 47χρονης, συνδέοντάς τη με τις φήμες που θέλουν τη Μελάνια Τραμπ να έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα από τις πρόσφατες αποκαλύψεις αμερικανικών ΜΜΕ σχετικά με τις «ερωτικές ατασθαλίες» του συζύγου της, τα πρώτα χρόνια του γάμου τους.



Υπενθυμίζεται ότι αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου για την παράλληλη σχέση που φέρεται να είχε ο άνδρας της με την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς - και μάλιστα την περίοδο που η ίδια είχε μόλις φέρει στον κόσμο τον γιο τους. 

Γνωρίζοντας ότι όλα τα βλέμματα θα ήταν στραμμένα πάνω της, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ φρόντισε να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, επιλέγοντας για την εμφάνισή της ένα κατάλευκο σύνολο Christian Dior και ένα πουκάμισο Dolce & Gabbana. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η Μελάνια καταχειροκροτήθηκε από τους βουλευτές που περίμεναν στο κατάμεστο κογκρέσο να ακούσουν την ομιλία του συζύγου της. Όσο για την ίδια, δεν σταμάτησε να χαμογελά στιγμή ώστε να μη δώσει τροφή στις «κακές γλώσσες» που κάνουν λόγο για... σκούρα σύννεφα πάνω από τη σχέση του προεδρικού ζεύγους.



Αξίζει να σημειωθεί ότι η χωριστή άφιξη του Ντόναλντ και της Μελάνια προκάλεσε τόση αίσθηση στα αμερικανικά ΜΜΕ, που υπήρξε σχετική δήλωση εκπροσώπου του Λευκού Οίκου.

Ειδικότερα, η Σάρα Σάντερς δήλωσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων πως «ο μόνος λόγος που η Πρώτη Κυρία έφτασε χωριστά ήταν για να τιμήσει τους καλεσμένους της συζητώντας μαζί τους, ενώ ο πρόεδρος θα έπρεπε να περάσει κατευθείαν στο εσωτερικό του Καπιτωλίου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης