Πυροβολισμοί στο κέντρο του Άμστερνταμ - Ένας έφηβος νεκρός και δύο τραυματίες

Πυροβολισμοί στο κέντρο του Άμστερνταμ - Ένας έφηβος νεκρός και δύο τραυματίες

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ή των δραστών - Αποκλεισμένη σε μεγάλη ακτίνα η περιοχή - Το αιματηρό περιστατικό φαίνεται να ξεκίνησε σε σχολή kickboxing με Μαροκινούς μετανάστες

Πυροβολισμοί στο κέντρο του Άμστερνταμ - Ένας έφηβος νεκρός και δύο τραυματίες
Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε απόψε στην Γκρότε Βιτενμπούργκερστράατ, στο Άμστερνταμ και η αστυνομία έκανε λόγο για "πολλά θύματα".

Στην περιοχή όπου αναφέρθηκαν οι πυροβολισμοί έχουν σπεύσει πολλά περιπολικά και ασθενοφόρα, σύμφωνα με τον ιστότοπο της εφημερίδας De Telegraaf.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος ενός εφήβου και ο τραυματισμός άλλων δύο, τα οποία μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο δράστες, οι οποίοι φορούσαν full face, ώστε να μην αναγνωριστούν τα χαρακτηριστικά τους.

Κλείσιμο
Πηγές της αστυνομίας του Άμστερνταμ δεν συνδέουν, προς το παρόν, το περιστατικό με τη διεθνή τρομοκρατία.



Η αστυνομία ενημέρωσε ότι έχει αποκλειστεί σε μεγάλη ακτίνα η περιοχή, ενώ παραμένουν κλειστοί όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο σημείο για λόγους ασφαλείας.

Η ολλανδική αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, τα κίνητρα του οποίου παραμένουν άγνωστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής, οι πυροβολισμοί έπεσαν στο κοινοτικό κέντρο, σε σχολή που παρακολουθούν μαθήματα kickboxing μετανάστες από το Μαρόκο.













Η υποδοχή των τραυματιών στο νοσοκομείο...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης