Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αντί για δώρα γάμου θέλουν δωρεές σε ιδρύματα

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αντί για δώρα γάμου θέλουν δωρεές σε ιδρύματα

Για ακόμα μία φορά φαίνεται ότι το λαμπερό ζευγάρι θα «παραβιάσει» το πρωτόκολλο - Τι αποκάλυψε πρόσφατα πηγή του παλατιού στο  αμερικανικό περιοδικό Us Weekly

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αντί για δώρα γάμου θέλουν δωρεές σε ιδρύματα
Από την ημέρα που ανακοίνωσαν επίσημα τον αρραβώνα τους στα τέλη Νοεμβρίου, ο πέμπτος στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας και η πρώην πρωταγωνίστρια του δικαστικού δράματος Suits, έδειξαν ότι σκοπεύουν να μην ακολουθούν πάντα πιστά το βασιλικό πρωτόκολλο. Έτσι, η Μέγκαν Μαρκλ έκανε Χριστούγεννα μαζί με την βασιλική οικογένεια στο Σάντριγχαμ, αν και ακόμα δεν είναι παντρεμένη με τον πρίγκιπα Χάρι ενώ δεν δίστασε να υπογράψει αυτόγραφα και να σφίξει το χέρι των θαυμαστών της στην επίσκεψη του ζευγαριού στην Ουαλία, κάτι που το βασιλικό πρωτόκολλο απαγορεύει ρητά.

Τώρα, σύμφωνα με πηγή κοντά στο ζευγάρι, που μίλησε στο αμερικανικό περιοδικό Us Weekly, ο πέμπτος στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας και η όμορφη Αμερικανίδα ηθοποιός έχουν αποφασίσει να μην ανοίξουν λίστα γάμου αλλά να ζητήσουν από τους καλεσμένους τους αντί για δώρα, να κάνουν δωρεές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Κλείσιμο


«Επιθυμούν να ενθαρρύνουν φίλους, οικογένεια και όποιον θέλει, να κάνουν ανώνυμες δωρεές σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα
», αποκάλυψε η ανώνυμη πηγή.  Είναι γνωστό ότι ο μικρότερος γιος της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνας βαδίζει στα χνάρια της μητέρας του και είναι ήδη μαζί με τον αδελφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, επικεφαλής στην φιλανθρωπική οργάνωση Heads Together, η οποία στηρίζει τους νέους και τα παιδιά. Επίσης, ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ είναι ιδρυτής των «Invictus Games». Πρόκειται για ένα νέο διεθνές αθλητικό γεγονός στο οποίο συμμετέχει το τραυματισμένο ή με προβλήματα υγείας προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας και που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Λονδίνο το 2014.

Η Μέγκαν Μαρκλ από την πλευρά της έχει συμμετάσχει σε πρότζεκτ φιλανθρωπικών οργανώσεων για παιδιά και γυναίκες και είναι πρέσβειρα της διεθνούς οργάνωσης για την στήριξη των παιδιών World Vision καθώς και σύμβουλος στην οργάνωση One Young World, η οποία έχει στόχο να συνενώσει νέους ηγέτες για την επίλυση των πιο σοβαρών προβλημάτων του πλανήτη.

Ο γάμος του ζευγαριού θα τελεστεί στις 19 Μαΐου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης