Σεούλ: Στο στόχαστρο των «παπαράτσι» η πρώην ερωμένη του Κιμ Γιονγκ-Ουν

Σεούλ: Στο στόχαστρο των «παπαράτσι» η πρώην ερωμένη του Κιμ Γιονγκ-Ουν

Πρόκειται για τον «ανάρμοστο» έρωτα του Βορειοκορεάτη ηγέτη, που είχε άδοξο τέλος, έπειτα από εντολή του πατέρα του

Σεούλ: Στο στόχαστρο των «παπαράτσι» η πρώην ερωμένη του Κιμ Γιονγκ-Ουν
Από την ώρα που... πάτησε το πόδι της στη Σεούλ, μία από τις πρώην ερωμένες του Bορειοκορεάτη ηγέτη, Κιμ Γιονγκ Ουν και τραγουδίστρια του δημοφιλούς μουσικού συγκροτήματος «Moranbong Band» -
των «Spice Girls» της Βορείου Κορέας-, την έχουν περικυκλώσει δημοσιογράφοι.

Η Ηyon Song-wol, για την οποία υπήρξε ένα «όργιο» φημών ότι έχει εκτελεστεί ύστερα από εντολή του καθεστώτος της Πιονγιάνγκ, όχι μόνο είναι ζωντανή, αλλά θα είναι παρούσα και στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς που θα διεξαχθούν στη Σεούλ τον Φεβρουάριο, επιδεικνύοντας τα κάλλη και τη φωνή τους κατά την εμφάνισή του συγκροτήματός της.

Κλείσιμο
Η γοητευτική τραγουδίστρια μόλις μετέβη στη Σεούλ, προτίμησε να μην μιλήσει σε δημοσιογράφους. Αρνήθηκε να δώσει συνεντεύξεις σε εφημερίδες, τηλεοπτικά δίκτυα και περιοδικά, ωστόσο οι δημοσιογράφοι έγιναν η «σκιά» της, ενώ σε όλο τον Τύπο της χώρας υπάρχουν φωτογραφίες της. 



Η μελαχρινή τραγουδίστρια εμφανίστηκε χαμογελαστή στο σιδηροδρομικό σταθμό της Σεούλ, όμως τις περισσότερες φορές ο φακός την απαθανάτισε σοβαρή. 

Το συγκρότημά της παίζει ένα μείγμα ποπ και ροκ μουσικής, γι' αυτό και του έχει αποδοθεί ο τίτλος των «Spice Girls» της Βορείου Κορέας. Πρόκειται για ένα αμιγώς γυναικείο συγκρότημα, τα μέλη του οποίου επέλεξε ο ηγέτης της χώρας. 

Φορώντας ένα σκούρου χρώματος χειμωνιάτικο παλτό με γούνινο γιακά και τα μαλλιά της δεμένα, η νεαρή κοπέλα έδειχνε πιο σοβαρή, ενώ τις περισσότερες φορές το πρόσωπό της ήταν ανέκφραστο. 

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η όμορφη τραγουδίστρια ήταν ο «ανάρμοστος» έρωτας του Κιμ Γιονγκ Ουν. 



Το ζευγάρι είχε σχέση πριν από μία δεκαετία, όμως ο πατέρας του ηγέτη της Βορείου Κορέας δεν την ήθελε και διέταξε τον γιο του να τελειώσει τη σχέση. 

«Οι δυο τους γνωρίζονται από τότε που ήταν έφηβοι και υπήρξαν φήμες ότι είχαν δεσμό, ο οποίος έγινε γνωστός στην ηγεσία της Πιονγκγιάνγκ» αναφέρει αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών της Νοτίου Κορέας στην εφημερίδα «JoongAng Daily».
 
Οι μυστικές υπηρεσίες της Νοτίου Κορέας θεωρούν ότι η Hyon και ο Κιμ είχαν ερωτική σχέση το 2002, μετά την επιστροφή του από την Ελβετία, όπου είχε φοιτήσει σε ιδιωτικό σχολείο για την ελίτ, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Telegraph».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης