Νέες αποκαλύψεις για τα 13 αδέλφια: Ο πατέρας απήγαγε τη σύζυγό του όταν αυτή ήταν 16 ετών

Νέες αποκαλύψεις για τα 13 αδέλφια: Ο πατέρας απήγαγε τη σύζυγό του όταν αυτή ήταν 16 ετών

Φρίκη για τα μέλη της οικογένειας του David και της Louise Turpin - Ο πατέρας απήγαγε τη σύζυγό του όταν αυτή ήταν μόλις 16 ετών για να την παντρευτεί - Ενέκρινε το γάμο η οικογένεια της -τότε έφηβης- μητέρας 

Νέες αποκαλύψεις για τα 13 αδέλφια: Ο πατέρας απήγαγε τη σύζυγό του όταν αυτή ήταν 16 ετών
Ολοένα και περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες έρχονται στο φως αναφορικά με την υπόθεση παιδικής κακοποίησης στην Καλιφόρνια που συγκλονίζει τα τελευταία εικοσιτετράωρα την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Η διάσωση των 13 παιδιών που κρατούνταν από τους γονείς τους, τον 57χρονο David Turpin και την 49χρονη σύζυγό του Louise, αλυσοδεμένα στα κρεβάτια τους χωρίς φαγητό προκάλεσε ένα «τσουνάμι» αποκαλύψεων για την «εκκεντρική» συμπεριφορά του ζεύγους Turpin, η οποία ωστόσο συνήθιζε να γίνεται εγκληματική πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού τους.

Σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις, ο 57χρονος άντρας απήγαγε τη γυναίκα του όταν αυτή ήταν μόλις 16 ετών και προσπάθησε να την κλέψει. Σύμφωνα με συγγενείς, ο ίδιος αναγκάστηκε να οδηγήσει 1600 χιλιόμετρα σε μία ανεπιτυχή προσπάθεια να φύγει μακριά και να την παντρευτεί, προτού η αστυνομία τον σταματήσει.

Κλείσιμο
Παρ' όλα αυτά με το που έγινε γνωστή η σχέση του David και της Louise, ο πατέρας της τότε νεαρής κοπέλας, έδωσε την έγκρισή του για το γάμο.

Το ζευγάρι κατηγορείται, σήμερα για κακοποίηση και βασανισμό των 13 παιδιών τους, για τα οποία οι εισαγγελείς αναφέρουν ότι είναι σοβαρά υποσιτισμένα και χτυπημένα. 



Τα αδέλφια της Louise, Teresa Robinette και Billy Lambert, δήλωσαν στη Daily Mail ότι η μητέρα τους Phyliss είχε δώσει την έγκριση στο ζευγάρι να βγαίνει, παρά το γεγονός ότι ο Turpin ήταν οκτώ χρόνια μεγαλύτερος από την έφηβη κόρη της.

Η Teresa, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η μαμά μου επέτρεπε στη  Louise να βγαίνει με το David κρυφά επειδή τον αγαπούσε και επειδή αυτός προερχόταν από μια χριστιανική οικογένεια».

Ο David, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να παντρευτεί την τότε έφηβη Louise, την απήγαγε και κατάφερε να οδηγήσει από την Καλιφόρνια στο Τέξας, πριν τον σταματήσουν οι αστυνομικοί και τον αναγκάσουν να επιστρέψει πίσω.

Όταν ο πατέρας της Louise έμαθε για την κίνηση αυτή και για τη σχέση, φέρεται ότι είπε:

«Αυτή είναι η ζωή που θέλεις, είσαι ενήλικη τώρα, σε αγαπώ και θα είμαι πάντα ο μπαμπάς σου, αλλά τώρα μπορείς να προσέχεις τον εαυτό σου».



Η υπόθεση των Turpins έχει συγκλονίσει την παγκόσμια γνώμη, καθώς τα παιδιά τους βρέθηκαν αλυσοδεμένα σε κρεβάτια και τελείως υποσιτισμένα.

Ως αποτέλεσμα της τρομερής έλλειψης τροφής και της σωματικής κακοποίησης, τα ίδια υπέστησαν σοβαρές σωματικές και πνευματικές διαταραχές, με κύρια την ελλιπή και καθυστερημένη ανάπτυξη.

Υπενθυμίζουμε ότι οι γείτονες αποφάσισαν να λύσουν τη σιωπή τους στα διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κάνοντας λόγο για εξαιρετικά παράξενες συμπεριφορές, οι οποίες ωστόσο δεν τους είχαν ανησυχήσει τόσο ώστε να καλέσουν τις Αρχές.

Ο David και η Louise αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης μέχρι 94 χρόνια αν καταδικαστούν σε περισσότερες από δώδεκα κατηγορίες, όπως βασανιστήρια, κακοποίηση παιδιών και εγκλεισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά δεν κατείχαν «βασική γνώση της ζωής» και είχαν τόσο ελλιπή εκπαίδευση που πολλά από αυτά δεν γνώριζαν τι ήταν ο αστυνομικός ή τα φάρμακα.



Τα βασανιστήρια: Τα κρατούσαν δεμένα επί εβδομάδες, τους έβαζαν μπροστά τους φαγητό και δεν τα άφηναν να το αγγίζουν και τα κρατούσαν ξύπνια όλη νύχτα 


Ο δημόσιος κατήγορος που έχει αναλάβει την υπόθεση έδωσε συνέντευξη τύπου λίγο πριν οι γονείς - τέρατα παρουσιαστούν στο δικαστήριο και όσα είπε για το τι ζούσαν τα 13 παιδιά στα χέρια τους, ξεπερνούν και την πιο νοσηρή φαντασία: Μεταξύ άλλων, ο David και η Louise Turpin έβαζαν μπροστά στα πεινασμένα παιδιά τους φαγητό και δεν τα άφηναν να το αγγίζουν. Τους επέτρεπαν να κάνουν ντους μια φορά το χρόνο. Τα κρατούσαν ξύπνια όλη νύχτα, κάποιες φορές βάζοντάς τα να «κάνουν παρέλαση» μέσα στο σπίτι. 

Ο 57χρονος David κατηγορείται επίσης για σεξουαλική κακοποίηση μιας από τις κόρες του ηλικίας κάτω των 14 ετών.

Ο ίδιος και η 49χρονη Louise, επιμένουν ότι δεν είναι ένοχοι για όλες τις κατηγορίες. 

Τα παιδιά νοσηλεύονται σε τοπικά νοσοκομεία και οι ειδικοί αναφέρουν ότι χρήζουν βοήθειας και μακροχρόνιας θεραπείας. 











Δείτε βίντεο: Φρίκη από τους γονείς - τέρατα: Ξύλο, πνιγμοί και ασιτία για τα 13 αδέρφια




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης