Η Nestle κυκλοφορεί τη νέα της KitKat σε... ροζ χρώμα

Η Nestle κυκλοφορεί τη νέα της KitKat σε... ροζ χρώμα

Η σοκολάτα αναμένεται να εγκαινιαστεί στην Ιαπωνία και την Νότια Κορέα, την Παρασκευή - Οι σοκολάτες αυτές θα είναι διαθέσιμες και στο διαδίκτυο

Η Nestle κυκλοφορεί τη νέα της KitKat σε... ροζ χρώμα
Ευχάριστα είναι τα νέα για τους οπαδούς της KitKat, καθώς η Nestle ετοιμάζεται να λανσάρει την αγαπημένη σοκολάτα σε ροζ χρώμα, στην Ιαπωνία και την Νότια Κορέα, την Παρασκευή.

Σε μία από τις πιο σημαντικές αγορές του κόσμου αποφάσισε η εταιρεία να εγκαινιάσει την καινούρια της KitKat, έπειτα από το κλείσιμο της συμφωνίας με την εταιρεία Barry Callebaut AG της Ζυρίχης, την εταιρεία που δημιουργεί ροζ σοκολάτες, δίνοντάς της αποκλειστικά δικαιώματα για έξι μήνες για το πρωτοποριακό προϊόν με τη ρόδινη απόχρωση και τη φυσική γεύση φρούτων, που είναι όξινη αλλά και γλυκιά.

Κλείσιμο


Οι σοκολάτες αυτές θα είναι διαθέσιμες και στο διαδίκτυο, δίνοντας τη δυνατότητα στους οπαδούς της, να τις προμηθευτούν πριν από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η νέα ροζ KitKat είναι δημιούργημα του κορυφαίου Ιάπωνα ζαχαροπλάστη, Yasumasa Takagi, ο οποίος έχει δημιουργήσει στο παρελθόν δεκάδες ποικιλίες KitKats.

Η Ιαπωνία είναι μια πολύ λογική επιλογή για να ξεκινήσει η νέα αυτή πρωτοποριακή σοκολάτα, δεδομένης της τρέλας για τις αρωματισμένες KitKats που υπάρχουν εδώ και χρόνια. 

Στο παρελθόν - η τάση για εκκεντρικές γεύσεις όπως το γουασάμπι, το πράσινο τσάι και το πεπόνι έχουν προσελκύσει τόσο ντόπιους όσο και τουρίστες.



Η επικεφαλής των γλυκών της Nestle, Σάντρα Μαρτίνεζ, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η Ιαπωνία είναι η αγορά που έχει κάνει τόσο διάσημο το KitKat όσον αφορά τις διαφορετικές γεύσεις που έχει αναπτύξει», συμπληρώνοντας:  

«Αυτό κάνει την Ιαπωνία την ιδανική αγορά για να λανσάρει αυτό το νέο προϊόν».

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη σοκολάτα, που βασίζεται σε ένα είδος κόκκων κακάο που βρίσκεται στην Ακτή Ελεφαντοστού, στον Ισημερινό και στη Βραζιλία, είναι φυσικά ροζ από την σκόνη που εξάγεται κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας. 

Οι τυποποιημένες KitKat κατασκευάζονται από ένα μείγμα υγρού κακάο, γάλακτος και βούτυρο κακάο και οι χρωματιστές ποικιλίες παράγονται χρησιμοποιώντας φυσικές χρωστικές τροφίμων.

Η KitKat είναι η κορυφαία μάρκα σοκολάτας στην Ιαπωνία και οι πωλήσεις της έχουν αυξηθεί κατά 50% από το 2010. 

Η Nestle άνοιξε ένα νέο εργοστάσιο στη χώρα τον Ιούλιο, αφιερωμένο στις αρωματισμένες KitKats.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης