Back from the dead; - Νέα εμφάνιση της... δολοφονημένης πρώην του Κιμ Γιονγκ Ουν

Back from the dead; - Νέα εμφάνιση της... δολοφονημένης πρώην του Κιμ Γιονγκ Ουν

Η τραγουδίστρια - ηθοποιός εμφανίστηκε στη Νότια Κορέα σε συνομιλίες υψίστης σημασίας για τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Βόρεια και Νότια Κορέα

Back from the dead; - Νέα εμφάνιση της... δολοφονημένης πρώην του Κιμ Γιονγκ Ουν
Όλοι είχαμε μείνει στην είδηση - φημολογία πως ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ-ουν είχε εκτελέσει την πρώην φιλενάδα του, Χιονγκ Σονγκ-γολ, λόγω ενός… sex tape στο οποίο είχε πρωταγωνιστήσει το 2013. 

Σύμφωνα με τα ξένα δίκτυα, ο ισχυρός άντρας της ασιατικής χώρας καταδίκασε σε θάνατο 12 μουσικούς και χορευτές, συμπεριλαμβανομένης και της τραγουδίστριας-χορεύτριας, έχοντας νωρίτερα παρακολουθήσει ένα video, όπου τρεις γυναίκες λικνίζονται στους ρυθμούς του «Aloha Oe», το οποίο ερμηνεύει ο Έλβις Πρίσλεϊ.


Κλείσιμο
Ένα από αυτά τα θύματα φαίνεται πως είναι και η Χιόνγκ Σονγκ-γολ, δημοφιλής τραγουδίστρια, που γνώριζε τον Κιμ Γιονγκ-ουν από όταν ήταν παιδιά και είχε ερωτικό δεσμό μαζί του, όταν εκείνος ανέβηκε στην εξουσία και ενώ και οι δύο ήταν παντρεμένοι.

Όσοι εκτελέστηκαν, βαρύνονταν με την κατηγορία ότι κινηματογράφησαν τους εαυτούς τους την ώρα που έκαναν σεξ και έστειλαν τα βίντεο αυτά στις αγορές της Κίνας και της Βόρειας Κορέας. Επιπλέον, λέγεται ότι καταδικάστηκαν για κατοχή αντιγράφων της Βίβλου, που αποτελεί σοβαρό αδίκημα στην χώρα, όπου επισήμως είναι ένα κράτος άθεων.

Τι συνέβη πάλι, όμως, και η γυναίκα αυτή βγαίνει στην επικαιρότητα; Σύμφωνα με φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύουν ξένα μέσα η τραγουδίστρια - ηθοποιός εμφανίστηκε στη Νότια Κορέα σε συνομιλίες υψίστης σημασίας για τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Βόρεια και Νότια Κορέα.





 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης