Μετεξεταστέος ο Τραμπ σύμφωνα με δημοσκόπηση

Μετεξεταστέος ο Τραμπ σύμφωνα με δημοσκόπηση

Οι ψηφοφόροι δεν πιστεύουν ότι είναι μια «πολύ σταθερή ιδιοφυΐα»

Μετεξεταστέος ο Τραμπ σύμφωνα με δημοσκόπηση
Χαμηλά ποσοστά καταγράφει ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, που συμπληρώνει αυτές τις ημέρες ένα χρόνο ως ένοικος του Λευκού Οίκου. 

Μάλιστα, η πλειοψηφία των αμερικανών ψηφοφόρων φαίνεται ότι του βάζει πολύ χαμηλούς βαθμούς, ενώ ορισμένοι του δίνουν... κάτω από τη βάση.

Σε δημοσκόπηση του POLITICO/ Morning Consult που διεξήχθη αυτό το μήνα, το 35% των πολιτών, θα έβαζε F, αφήνοντάς τον μετεξεταστέο. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση το 34% του βάζει Α ή Β, ένα 14% του δίνει C ή D, και τον περνάει οριακά, 35% F και 5% δεν έχει γνώμη.

Καλύτερους βαθμούς δίνουν στον Τραμπ σε ζητήματα οικονομίας, εργασίας και καταπολέμησης της τρομοκρατίας. Όμως, παίρνει πολύ χαμηλούς βαθμούς για τους χειρισμούς του στο σύστημα υγείας, το εθνικό χρέος και τις διεθνείς σχέσεις.

Πιο θετικοί στον αμερικανό πρόεδρο είναι οι άντρες, ενώ οι μισές γυναίκες του δίνουν κάτω από τη βάση. Επίσης, όπως αναμενόταν, ο αμερικανός πρόεδρος κερδίζει καλύτερους βαθμούς ανάμεσα στους ρεπουμπλικάνους, έναντι των δημοκρατικών και των ανεξάρτητων ψηφοφόρων. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης