Η κόρη του Λουίς Φίγκο διέψευσε ότι «ανέβασε» sex video στο instagram

Η κόρη του Λουίς Φίγκο διέψευσε ότι «ανέβασε» sex video στο instagram

Η 18χρονη Ντανιέλα ξεκαθάρισε ότι οι ανάρμοστες εικόνες που κυκλοφόρησαν είναι ψεύτικες και πως σε καμία περίπτωση δεν είναι εκείνη που απεικονίζεται

Η κόρη του Λουίς Φίγκο διέψευσε ότι «ανέβασε» sex video στο instagram
Είναι 18 ετών και έχει την τύχη ή... την ατυχία στη συγκεκριμένη περίπτωση, να είναι πανέμορφη και κόρη ενός εκ των διασημότερων ποδοσφαιριστών στην ιστορία του αθλήματος. Η Ντανιέλα Φίγκο, κόρη του διάσημου Πορτογάλου άσσου της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης, αναγκάστηκε να διαψεύσει ότι συμμετείχε σε sex video, μετά από σέξι φωτογραφίες της που αναρτήθηκαν στο instagram.

Η 18χρονη κόρη του διάσημου πρώην ποδοσφαιριστή δήλωσε ότι δεν γνωρίζει το παραμικρό για την ανάρτηση, ούτε πώς ανάρμοστες φωτογραφίες της και βίντεο εμφανίστηκαν σε εφαρμογές τόσο στο instagram, όσο και στο Whatsapp.

Αναφερόμενη στους πάνω από 18.000 ακολούθους της, η Ντανιέλα Φίγκο ξεκαθάρισε ότι «αυτές οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες και σε καμία περίπτωση δεν είμαι εγώ».

Κλείσιμο
Η πανέμορφη κόρη του Λουίς Φίγκο έχει πέσει και κατά το παρελθόν θύμα εκμετάλλευσης στα social media, καθώς τόσο το παρουσιαστικό της, όσο και το διάσημο όνομά της, φαίνεται πως «ερεθίζουν» τους χρήστες.

Στην προκειμένη περίπτωση, όπως ανέφερε η Ντανιέλα, μία άλλη κοπέλα προσποιήθηκε πως είναι εκείνη, με συνέπεια να προκληθεί όλη αυτή η αναστάτωση.



Ακολουθούν αληθινές αναρτήσεις από τη 18χρονη κόρη του διάσημου Λουίς Φίγκο...










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης