Ελβετία: Μασκοφόρος ληστής τραπεζών... ετών 80!

Ελβετία: Μασκοφόρος ληστής τραπεζών... ετών 80!

Διέφευγε για σχεδόν έναν μήνα, πριν ομολογήσει την πράξη του - Το αρχικό προφίλ του έκανε λόγο για άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο ληστή τραπεζών

Ελβετία: Μασκοφόρος ληστής τραπεζών... ετών 80!
Έναν άνδρα με εκπαίδευση στις ειδικές δυνάμεις αναζητούσαν οι ελβετικές αρχές, συνταξιούχος 80 ετών τους προέκυψε! Ο ηλικιωμένος άνδρας ομολόγησε μία ληστεία σε τράπεζα κοντά στην πόλη Λουκέρνη, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο.

Από τα πρώτα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει οι ελβετικές αρχές, ο δράστης φερόταν να είναι άρτια εκπαιδευμένος, ψύχραιμος και έμπειρος σε ληστείες. Καθώς φορούσε μάσκα, κανείς δεν τον αναγνώρισε, ούτε μπορούσε να διανοηθεί το ποιος κρυβόταν πίσω από την πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση.

Ο 80χρονος, σε κάθε περίπτωση, κατάφερε να εισβάλει στην τράπεζα στο Μέγκεν, να αφοπλίσει τους φρουρούς και να διαφύγει με τα πόδια, δίχως να τον ενοχλήσει κανένας, ενώ δεν έγινε γνωστό το ποσό που έκανε «ανάληψη» από το ταμείο.
Κλείσιμο

Η υπόθεση διαλευκάνθηκε μετά από πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν, ενώ ο 80χρονος, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, ομολόγησε την πράξη του μετά την προσαγωγή του ως ύποπτο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης