Νέες αποκαλύψεις για τον Τραμπ: Πάνω από όλα, τα παιδιά του και η 29χρονη Χικς, άφαντη η Μελάνια

Νέες αποκαλύψεις για τον Τραμπ: Πάνω από όλα, τα παιδιά του και η 29χρονη Χικς, άφαντη η Μελάνια

Δεν μπορεί να τους πει «όχι» - Η Ιβάνκα είναι η «πραγματική σύζυγος» και η 29χρονη καλλονή βοηθός του Χόουπ Χικς η πιο ισχυρή σύμβουλός του, λέει το προσωπικό του Λευκού Οίκου

Νέες αποκαλύψεις για τον Τραμπ: Πάνω από όλα, τα παιδιά του και η 29χρονη Χικς, άφαντη η Μελάνια
Δεν έχουν τέλος οι αναταράξεις στην Ουάσινγκτον από τις αποκαλύψεις του νέου βιβλίου για την ζωή του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο


Ο δημοσιογράφος και πρώην αρθρογράφος του Guardian Μάικλ Γουλφ επικαλείται μαρτυρίες ανθρώπων μέσα από την προεδρική κατοικία και περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια προσωπικές στιγμές του Ντόναλντ Τραμπ, της οικογένειάς του και των στενών συνεργατών του. Παρά την προσπάθεια αποδόμησης του συγγραφέα εκ μέρους της ομάδας αλλά και του ίδιου του Τραμπ, μέσω Twitter, όπου υπαινίσσεται ότι ο Γουλφ πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και ότι ο ίδιος του έχει πολλές φορές αρνηθεί ακόμα και την πρόσβαση στο Λευκό Οίκο, πόσο μάλλον να μιλήσει μαζί του, η ζήτηση για το «Φωτιά και Θυμός: Μέσα στον Λευκό Οίκο του Τραμπ», είναι τέτοια, που επισπεύδεται η κυκλοφορία του και θα βρίσκεται από σήμερα διαθέσιμο προς πώληση. 

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα όμως, αποσπάσματα του βιβλίου έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί από αμερικανικά ΜΜΕ και τον βρετανικό Guardian και δίνουν πιπεράτες λεπτομέρειες για την ζωή στον Λευκό Οίκο, όταν κλείνουν οι πόρτες. Επικαλούμενος το προσωπικό της προεδρικής κατοικίας, ο Γουλφ υποστηρίζει πως η «επίσημη» Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ είναι ουσιαστικά απούσα και εξαφανισμένη από την Δυτική Πτέρυγα. Μάλιστα, η Μελάνια λείπει τόσο συχνά, που το προσωπικό αναφέρεται στην Ιβάνκα, την κόρη του Τραμπ, ως την «πραγματική σύζυγο», ενώ η στενή του σύμβουλος, η 29χρονη καλλονή Χόουπ Χικς έχει τη θέση της... «πραγματικής κόρης». 

Η 29χρονη προσωπική βοηθός του Τραμπ Χόουπ Χικς


Ο ίδιος ο συγγραφέας του βιβλίου, Μάικλ Γουλφ, σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε χθες στο «Hollywood Reporter» γράφει: «Με την κόρη του και τον γαμπρό του παραγκωνισμένους λόγω των νομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, η Χόουπ Χικς, η 29χρονη προσωπική βοηθός και έμπιστη του Τραμπ, έχει πρακτικά γίνει η πιο ισχυρή σύμβουλος του Λευκού Οίκου». 

«Με την Μελάνια απούσα, το προσωπικό αναφέρεται στην Ιβάνκα ως την "πραγματική σύζυγο" και την Χικς ως την "πραγματική κόρη"», γράφει στο ίδιο άρθρο ο Γουλφ. «Η Χικς έχει το έργο του να φροντίζει το "εγώ" του Τραμπ, να τον διαβεβαιώνει πως όλα είναι καλά, να τον προστατεύει, να τον κολακεύει και να τον μαλακώνει», συνεχίζει. 

Ένα από τα κουτσομπολιά που άκουσε ο Γουλφ στον Λευκό Οίκο είναι ότι όταν η Χικς είχε εραστή τον παντρεμένο Κόρεϊ Λεβαντόφσκι, ο Τραμπ της είχε πει: «Είσαι το καλύτερο κομμάτι που θα είχε ποτέ»! 

Παράλληλα ο Γουλφ αναφέρεται στην ιδιαίτερη σχέση του Τραμπ με τα παιδιά του, γράφοντας πως δεν μπορεί να τους πει «όχι», ένδειξη της «ηλιθιότητάς» του, όπως λέει. «"Είναι λίγοοοο, λίγοοοο περίπλοκο" ήταν η απάντηση του Τραμπ όταν ο πρώτος επικεφαλής του προσωπικού του Ρινς Πρίμπους τον ρώτησε γιατί ήθελε να δώσει στην Ιβάνκα και τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ επίσημες θέσεις στον Λευκό Οίκο» γράφει σε ένα σημείο και παρακάτω: «Μέχρι τον Ιούλιο, ο Τζάρεντ και η Ιβάνκα, που μέσα σε λιγότερο από έξι μήνες μετατράπηκαν σε βασιλική οικογένεια και έγιναν δύο από τους ισχυρότερους ανθρώπους στον κόσμο, ενεπλάκησαν σε μια περιπέτεια και ήταν αναγκασμένοι να υπερασπίζονται τον εαυτό τους, προκαλώντας ζημιά στον Τραμπ». 

Ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ λέγεται πως είπε τον γαμπρό του «κορόιδο» σε κάποια φάση και δήλωσε μετανιωμένος που άφησε εκείνον και την Ιβάνκα να έρθουν στην Ουάσινγκτον! 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης