Σάλος για τα δημόσια σχόλια του Λούις Χάμιλτον στον ανιψιό του επειδή φόρεσε φόρεμα

Σάλος για τα δημόσια σχόλια του Λούις Χάμιλτον στον ανιψιό του επειδή φόρεσε φόρεμα

Το μικρό αγόρι είναι ενθουσιασμένο με το δώρο που ζήτησε για τα Χριστούγεννα και ο οδηγός της F1 του απαντά «τα αγόρια δεν φοράνε φορέματα» - Μετά τις αντιδράσεις ο Χάμιλτον ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του

Σάλος για τα δημόσια σχόλια του Λούις Χάμιλτον στον ανιψιό του επειδή φόρεσε φόρεμα
Σάλο έχει προκαλέσει στη Βρετανία το βίντεο που ανήρτησε στο Instagram ο πρωταθλητής της F1 Λούις Χάμιλτον και στο οποίο φαίνεται να κάνει υποτιμητικά σχόλια σε βάρος του μικρού ανιψιού του επειδή φόρεσε ένα φόρεμα.

Στο βίντεο φαίνεται ο Χάμιλτον να λέει ενώ στρέφει την κάμερα στο μικρό αγόρι «είμαι πολύ λυπημένος αυτή την ώρα. Δείτε τον ανιψιό μου». «Γιατί φοράς φόρεμα πριγκίπισσας; Αυτό πήρες για τα Χριστούγεννα; Γιατί ζήτησες τέτοιο δώρο;». «Γιατί είναι όμορφο» ακούγεται να απαντά με ενθουσιασμό το μικρό παιδί με τον Χάμιλτον να απαντά «τα αγόρια δεν φοράνε φορέματα πριγκίπισσας».
 
Κλείσιμο


Οι περισσότεροι που είδαν το βίντεο ζήτησαν από τον Χάμιλτον να ζητήσει συγγνώμη από το μικρό παιδί αναγκάζοντας τον οδηγό της F1 να κατεβάσει τελικά την επίμαχη ανάρτηση.

Λόγω των αντιδράσεων, μάλιστα, ο Χάμιλτον έκανε μια σειρά αναρτήσεων στο Twitter για να ζητήσει «συγγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά του».

«Δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό. Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν. Μου αρέσει που ανιψιός μου εκφράζεται ελεύθερα όπως όλοι θα έπρεπε άλλωστε. Δεν θέλω να βάλω στερεότυπα σε κανέναν. Πάντα υποστήριζα το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση και ελπίζω να με συγχωρέσετε για αυτή τη λάθος απόφασή μου» έγραψε μεταξύ άλλων ο Χάμιλτον.



Δείτε βίντεο:
Σάλος για τα δημόσια σχόλια του Λούις Χάμιλτον επειδή ο ανιψιός του φόρεσε φόρεμα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης