Τραμπ στους φίλους του για το νέο φορολογικό: Μόλις γίνατε λίγο πιο πλούσιοι!

Τραμπ στους φίλους του για το νέο φορολογικό: Μόλις γίνατε λίγο πιο πλούσιοι!

Απροκάλυπτο σχόλιο από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, που περνά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του στο πανάκριβο θέρετρο της Φλόριντα παρέα με εκλεκτούς φίλους του

Τραμπ στους φίλους του για το νέο φορολογικό: Μόλις γίνατε λίγο πιο πλούσιοι!
Πολλοί ήταν εκείνοι που τον κατηγόρησαν για την φορολογική μεταρρύθμιση που πέρασε αμέσως πριν φύγει για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του, φαίνεται όμως πως το αυτί του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, «δεν ιδρώνει».

«Μόλις γίνατε όλοι σας λίγο πλουσιότεροι» φέρεται να είπε στους εκλεκτούς πολυεκατομμυριούχους φίλους του που περνούν μαζί του στο πανάκριβο θέρετρο του Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα τις ημέρες των Χριστουγέννων. 

Την αποκάλυψη έκανε το τηλεοπτικό δίκτυο CSB που επισημαίνει ότι η ετήσια συνδρομή για το συγκεκριμένο θέρετρο που ο Τραμπ διατηρεί ως εξοχική κατοικία ανέρχεται στα 200 χιλιάδες δολάρια. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το CBS, δύο διαφορετικοί άνθρωποι επιβεβαίωσαν ότι ο πρόεδρος είπε την ατάκα αυτή, αφού επί ημέρες δηλώνει πως η φορολογική του μεταρρύθμιση πρόκειται να επωφελήσει την μεσαία τάξη. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι ο ίδιος ως επιχειρηματίας δεν επωφελείται, κάτι που διαψεύδουν διακεκριμένοι φοροτεχνικοί: Υπολογίστηκε πως ο Τραμπ βάσει του νέου νόμου θα πληρώσει σχεδόν έντεκα εκατομμύρια δολάρια λιγότερα την επόμενη χρονιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης