Ο Ραχόι απαντά στον Πουτζδεμόν: Αυτός με τον οποίο πρέπει να μιλήσω είναι η Ινές

Ο Ραχόι απαντά στον Πουτζδεμόν: Αυτός με τον οποίο πρέπει να μιλήσω είναι η Ινές

Απέκλεισε το ενδεχόμενο προκήρυξης εθνικών εκλογών μετά τη νίκη των Kαταλανών αυτονομιστών

Ο Ραχόι απαντά στον Πουτζδεμόν: Αυτός με τον οποίο πρέπει να μιλήσω είναι η Ινές
Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι απέρριψε το αίτημα του καθαιρεθέντος προέδρου της καταλανικής κυβέρνησης που έχει καταφύγει στις Βρυξέλλες Κάρλες Πουτζντεμόν να τον συναντήσει μετά τη νίκη των αυτονομιστών στις καταλανικές εκλογές.

Σε ερώτηση σχετικά με την πρόταση για διάλογο που απηύθυνε από τη βελγική πρωτεύουσα προ ολίγου ο Πουτζντεμόν, ο Μαριάνο Ραχόι απάντησε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Μαδρίτη: «το πρόσωπο με το οποίο πρέπει να συνομιλήσω είναι αυτό που κέρδισε τις εκλογές, είναι η κα. (Ινές) Αριμάδας», η επικεφαλής της λίστας των Ciudadanos», είπε.

Δεν θα γίνουν εθνικές εκλογές

Κλείσιμο
Ο Μαριάνο Ραχόι απέκλεισε το ενδεχόμενο προκήρυξης εθνικών εκλογών μετά τη νίκη των Kαταλανών αυτονομιστών στις τοπικές εκλογές,

Ο Iσπανός πρωθυπουργός ήλπιζε ότι οι ενωτικές πολιτικές δυνάμεις θα σχημάτιζαν κυβέρνηση στην Καταλονία, μετά την καθαίρεση της τοπικής κυβέρνησης, τη διάλυση του τοπικού κοινοβουλίου και την επιβολή του ελέγχου της Μαδρίτης στην αυτόνομη ισπανική κοινότητα τον Οκτώβριο.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Μαδρίτη, ο Μαριάνο Ραχόι δήλωσε ότι θα κάνει μία προσπάθεια να συνομιλήσει με την νέα καταλανική κυβέρνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης