Άστεγος πήρε τη θέση του Ιησού στη... φάτνη και Εκείνος τον αντάμειψε!

Άστεγος πήρε τη θέση του Ιησού στη... φάτνη και Εκείνος τον αντάμειψε!

Η Πλατεία Ελευθερίας στην πόλη Γκουαδαλαχάρα στο Μεξικό είχε κάτι διαφορετικό να επιδείξει...

Άστεγος πήρε τη θέση του Ιησού στη... φάτνη και Εκείνος τον αντάμειψε!
Κάτι... είχε αλλάξει στη φάτνη που κοσμούσε την «Πλατεία Ελευθερίας» στην πόλη Γκουαδαλαχάρα, στο Δυτικό Μεξικό. Στο φτιαγμένο από άχυρα κρεβατάκι δεν βρισκόταν η μορφή του Ιησού, αλλά ένας άντρας, τυλιγμένος με μία κουβέρτα. Εκατοντάδες περαστικοί παρατηρούσαν την... αλλαγή, όταν ένας πλησίασε για να διαπιστώσει τι ακριβώς είχε συμβεί. Τότε το μυστήριο λύθηκε...

Ένας άστεγος είχε βρει «θαλπωρή» στο αχυρένιο κρεβατάκι του Ιησού στη φάτνη που κοσμούσε το κέντρο της πλατείας, καθώς δεν κατάφερε να βρει σε κανένα άλλο σημείο στέγη, ώστε να περάσει το βράδυ του.

Ο άστεγος είχε ξαπλώσει ανάμεσα στον ξανθό άγγελο, τη Μαρία και τον Ιωσήφ. Τυλιγμένος με μία κουβέρτα, ξύπνησε μόνο όταν οι περαστικοί τον πλησίασαν και άρχισαν να τον τραβούν φωτογραφίες, ενώ ένας τον ρώτησε αν ήθελε κάτι.

Κλείσιμο
Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, καθώς το όλο σκηνικό είχε προκαλέσει διαμαρτυρίες από πολλούς ανθρώπους και ιδιαίτερα από πιστούς, οι οποίοι θεώρησαν προσβολή την παρουσία του άστεγου στο σημείο.

Ωστόσο, ο Μεξικάνος άστεγος όχι μόνο δεν κατέληξε στη... στενή, αλλά κέρδισε μία νύχτα σε άνετο δωμάτιο ξενοδοχείου και δύο πολύ καλά γεύματα, καθώς και ένα ζεστό μπάνιο.

Αν μη τι άλλο, Εκείνος όχι μόνο δεν τον τιμώρησε για την πράξη ασέβειας, αλλά τον «αντάμειψε», ανοίγοντας την πόρτα ενός ζεστού δωματίου...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης