Γαλλία: Τέσσερις νεκροί, τα δύο παιδιά, από σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με τρένο

Γαλλία: Τέσσερις νεκροί, τα δύο παιδιά, από σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με τρένο

Άλλα επτά παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, ενώ άλλα 12 τραυματίστηκαν πιο ελαφριά - Διακόπηκε η κυκλοφορία σε όλο το δίκτυο - Στο σχολικό επέβαιναν παιδιά ηλικίας από 11 έως 15 ετών

Γαλλία: Τέσσερις νεκροί, τα δύο παιδιά, από σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με τρένο
Τέσσερα άτομα, τα δύο εκ των οποίων ήταν παιδιά, έχασαν τη ζωή τους και άλλα επτά τραυματίστηκαν σοβαρά μετά από σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με τρένο στην πόλη Περπινιάν της νοτιοανατολικής Γαλλίας.

Από το «τρομερό ατύχημα», όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, εκτός από τα επτά παιδιά που μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, άλλα 12 έχουν χτυπήσει, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Συνολικά στο σχολικό λεωφορείο επέβαιναν τουλάχιστον 30 άτομα.

Ανάμεσα στους τραυματίες υπάρχουν και παιδιά, ενώ στο σημείο έσπευσαν μεγάλες δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές, στο σχολικό λεωφορείο επέβαιναν παιδιά ηλικίας από 11 έως 15 ετών.

Κλείσιμο
Το τραγικό δυστύχημα συνέβη περίπου 20 χιλιόμετρα έξω από την πόλη Περπινιάν, σε μία διάβαση που είναι γνωστή ως Los Palaus.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των αστυνομικών, το λεωφορείο χτυπήθηκε στο πίσω μέρος του από το συρμό του τρένου. Όλα τα θύματα προέρχονται από το σχολικό λεωφορείο.

Στο σημείο έσπευσε και ελικόπτερο, προκειμένου να μεταφέρει τους τραυματίες που βρίσκονται σε κρισιμότερη κατάσταση, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο δίκτυο.








Δείτε βίντεο: Γαλλία: Τραγικό δυστύχημα σχολικού λεωφορείου με τρένο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης