Απαστράπτουσα η Ιβάνκα Τραμπ γιόρτασε οικογενειακώς τη Χανουκά στον Λευκό Οίκο

Απαστράπτουσα η Ιβάνκα Τραμπ γιόρτασε οικογενειακώς τη Χανουκά στον Λευκό Οίκο

Μία ημέρα μετά την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να ανακηρύξει την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του Ισραήλ, ο Λευκός Οίκος γιόρτασε με μεγαλοπρέπεια την εβραϊκή γιορτή Χανουκά

Απαστράπτουσα η Ιβάνκα Τραμπ γιόρτασε οικογενειακώς τη Χανουκά στον Λευκό Οίκο
Ενώ οι διαδηλώσεις στις μουσουλμανικές χώρες συνεχίζονται, μετά την απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ να ανακηρύξει την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του Ισραήλ, μία ημέρα μετά, την Πέμπτη το βράδυ, στον Λευκό Οίκο γιορτάστηκε με μεγαλοπρέπεια η εβραϊκή γιορτή Χανουκά (ή Χανούκα), μια γιορτή που πραγματοποιείται σε ανάμνηση της επανάκτησης του Ναού του Σολομώντος.

Την «σπέσιαλ» Χανουκά, όπως την χαρακτήρισε ο πλανητάρχης, τίμησε με την παρουσία της η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, με μαύρο αμάνικο φόρεμα, ο υπουργός Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν, η επιζήσασα από το Ολοκαύτωμα Λουίζ Λώρενς - Ισραελς, ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς και πολλοί άλλοι. Όμως, τις εντυπώσεις «έκλεψε» η «Πρώτη Κόρη», Ιβάνκα Τραμπ που εμφανίστηκε φορώντας ένα σύνολο μαύρο και χρυσό του οίκου Alexander McQueen, αξίας 3.200 δολαρίων.

Κλείσιμο


Η Ιβάνκα Τραμπ ασπάστηκε τον Ιουδαϊσμό μετά τον γάμο της με τον εβραϊκής καταγωγής Τζάρεντ Κούσνερ. Η 36χρονη κόρη του
Ντόναλντ Τραμπ κατέφθασε στην εκδήλωση του Λευκού Οίκου μαζί με τον σύζυγό της και τα τρία της παιδιά, την 6χρονη Αραμπέλα, τον 4χρονο Ζόζεφ και τον μόλις ενός έτους Θεοντόρ.

Κατά την διάρκεια της Χανουκά η Ιβάνκα Τραμπ ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram που δείχνει τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της να συμμετέχουν στην τελετή ανάβοντας το πρώτο κερί στη Μενοράχ.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης