ΗΠΑ: O ερωτύλος τηλεπαρουσιαστής είχε κουμπί στο γραφείο του για να κλειδώνει την πόρτα

ΗΠΑ: O ερωτύλος τηλεπαρουσιαστής είχε κουμπί στο γραφείο του για να κλειδώνει την πόρτα

Ο Ματ Λάουερ παραδέχθηκε ότι οι καταγγελίες σε βάρος του έχουν «αρκετή δόση αλήθειας» και ζήτησε συγγνώμη σε όσους πλήγωσε

ΗΠΑ: O ερωτύλος τηλεπαρουσιαστής είχε κουμπί στο γραφείο του για να κλειδώνει την πόρτα
Στην επιβεβαίωση των σε βάρος του καταγγελιών για ακατάλληλη σεξουαλική συμπεριφορά προχώρησε ο πιο ακριβοπληρωμένος παρουσιαστής της αμερικανικής τηλεόρασης Ματ Λάουερ.

Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της απόλυσής του από το NBC, ο Λάουερ σε δήλωσή του παραδέχθηκε ότι οι σε βάρος του καταγγελίες έχουν «αρκετή δόση αλήθειας».

Παράλληλα δήλωσε ντροπιασμένος ενώ ζήτησε και συγγνώμη από όσους ανθρώπους πλήγωσε.

Κλείσιμο
«Ορισμένα από όσα λέγονται για μένα δεν είναι αληθή ή έχουν παρερμηνευτεί αλλά υπάρχει αρκετή αλήθεια σε αυτές τις ιστορίες για να με κάνει να νιώθω ντροπή. Μετανιώνω που η ντροπή μου αυτή μοιράζεται πλέον με τους ανθρώπους που λατρεύω. Σε όσους πλήγωσα, ζητώ αληθινά συγγνώμη» αναφέρεται σε δήλωσή του Λάουερ, η οποία μεταδόθηκε και από την πρώην συμπαρουσιάστριά του Σαβάνα Γκάντρι στην εκπομπή Today του NBC. 

Σε καταγγελίες για τον Λάουρι έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής τρεις γυναίκες. Δϋο από αυτές είπαν ότι ο παρουσιαστής είχε ένα κουμπί κάτω από το γραφείο του που του επέτρεπε να «κλειδώνει από μέσα χωρίς να σηκωθεί».

Σύμφωνα με φίλους και συγγενείς των γυναικών αυτών, όπως αναφέρει το Variety επικαλούμενο τις έρευνες που συνολικά διήρκησαν δύο μήνες, στη μια περίπτωση ο Λάουρι είχε ξεγυμνωθεί και στη δεύτερη είχε δώσει ένα σεξουαλικό βοήθημα. «Για τον Λάουρι το σεξ και η δουλειά ήταν συνδεδεμένα» γράφει το Variety στο οποίο πρώην και νυν εργαζόμενοι στο NBC περιέγραψαν και άλλες άβολες στιγμές με τον παρουσιαστή.

Από την πλευρά τους οι New York Times μιλούν για δύο άλλες καταγγελίες σε βάρος του Λάουρι με τη μια να αφορά τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της κάλυψης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2014.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης