Αντιισλαμικά βίντεο αρχηγού της βρετανικής ακροδεξιάς αναπαράγει ο Τραμπ στο Twitter

Αντιισλαμικά βίντεο αρχηγού της βρετανικής ακροδεξιάς αναπαράγει ο Τραμπ στο Twitter

Βίντεο με αντι-ισλαμικό περιεχόμενο μοιράστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ, αναπαράγοντας ανάρτηση πολιτικού βρετανικού ακροδεξιού κόμματος 

Αντιισλαμικά βίντεο αρχηγού της βρετανικής ακροδεξιάς αναπαράγει ο Τραμπ στο Twitter
Τρία βίντεο με αντι-ισλαμικό περιεχόμενο μοιράστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ στο λογαριασμό του στο twitter. Πέραν του περιεχομένου, εντύπωση προκαλεί ότι ο αμερικανός πρόεδρος έκανε retweet σε αναρτήσεις που είχε κάνει η Τζέιντα Φράνσεν, αναπληρώτρια αρχηγός της ακροδεξιάς οργάνωσης “Πρώτα η Βρετανία” (Britain First). Μάλιστα, η Φράνσεν έχει καταδικαστεί για λεκτική επίθεση σε μουσουλμάνα που φορούσε μαντίλα. 

Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε αναπαραγωγή των βίντεο στους 43,5 εκατομμύρια ακολούθους του, χωρίς να σχολιάσει το περιεχόμενό τους. Η αυθεντικότητα του περιεχομένου δεν έχει επιβεβαιωθεί.  Στο ένα βίντεο εμφανίζεται ένας “μουσουλμάνος μετανάστης”, που ξυλοκοπεί έναν νεαρό Ολλανδό. Στο δεύτερο, βλέπει κανείς έναν μουσουλμάνο να καταστρέφει ένα μικρό άγαλμα της Παναγίας, ενώ το τρίτο δείχνει έναν “όχλο ισλαμιστών” να σπρώχνει ένα βίντεο από ταράτσα κτιρίου. 

Κλείσιμο






Πάντως η Φράνσεν υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά τα retweets του αμερικανού προέδρου. “Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΡΙΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΖΕΪΝΤΑ ΦΡΑΝΣΕΝ ΣΤΟ ΤΟΥΪΤΕΡ! Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 44 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΡΑΜΠ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ” έγραψε. 







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης