Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωνε απασχολημένος και πήγε για... γκολφ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωνε απασχολημένος και πήγε για... γκολφ

Αν και το γραφείο του δήλωνε ότι το πρόγραμμά του είναι φουλ και γεμάτο υποχρεώσεις, ο Ντόναλντ Τραμπ εντοπίστηκε να φτάνει στο γήπεδο του γκολφ λίγη ώρα μετά

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωνε απασχολημένος  και πήγε για... γκολφ
Τι κι αν το γραφείο του δηλώνει ότι έχει μια μέρα γεμάτη σε ραντεβού και υποχρεώσεις... Λίγη ώρα μετά, ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εντοπίστηκε να φτάνει στο γήπεδο του γκολφ. 

Ειδικότερα, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος είχε “γεμάτο πρόγραμμα συναντήσεων και τηλεφωνικών επαφών”. Ωστόσο, 90 λεπτά μετά, εντοπίστηκε να κατευθύνεται προς το γήπεδο του γκολφ, ένα από τα αγαπημένα του αθλήματα. 

Η αυτοκινητοπομπή του προέδρου έφθασε στο Trump International Golf Club στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα την Τετάρτη το πρωί, στις 9.30. Η Washington Post μάλιστα έγραψε ότι ενώ το προσωπικό του περίμενε ότι θα έχει μία μέρα σχετικά χαμηλών απαιτήσεων, στην πραγματικότητα, το πρόγραμμα του προέδρου είναι γεμάτο. 

Κλείσιμο
Το ίδιο υποστήριξε και ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ, που έγραψε στο twitter ότι θα έχει “συναντήσεις και τηλεφωνικές επαφές από τον χειμερινό Λευκό Οίκο στη Φλόριντα” όπου βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του για τη γιορτή των Ευχαριστιών. 

Ωστόσο, αντ’ αυτών, εντοπίστηκε να παίζει το αγαπημένο του άθλημα. Να σημειωθεί ότι από τότε που έχει αναλάβει την προεδρία, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει παίξει γκολφ πάνω από 70 φορές, αν και κατά την προεκλογική εκστρατεία διακήρυττε  ότι “δεν θα έχει χρόνο”. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης