Ημερολόγιο με τον Πούτιν για τους φανατικούς θαυμαστές του

Ημερολόγιο με τον Πούτιν για τους φανατικούς θαυμαστές του

Αγκαλιά με ένα γατάκι, σε άλλη με μια τίγρη, με το όπλο στα χέρια και γυμνόστηθος, αλλά και να ψαρεύει, το ημερολόγιο φιλοξενεί μια πλούσια συλλογή με φωτογραφίες του Ρώσου προέδρου

Ημερολόγιο με τον Πούτιν για τους φανατικούς θαυμαστές του
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η αγορά κατακλύζεται από ημερολόγια για την νέα χρονιά, με κάθε είδους θέμα και πρόσωπο που μπορεί κανείς να φανταστεί... Ένα ημερολόγιο αφιερωμένο αποκλειστικά στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα μπορούσε όμως παρά να κλέψει τις εντυπώσεις. 

Αν και ο ισχυρός άντρας της Ρωσίας δεν έκανε ειδική φωτογράφιση για το ημερολόγιο αυτό, που δεν είναι επίσημη έκδοση του Κρεμλίνου, εν τούτοις, οι θαυμαστές του που το έφτιαξαν και όσοι το αγοράζουν από το βρετανικό ebay δεν απογοητεύονται. Πρόκειται για μια συλλογή από τις καλύτερες φωτογραφίες του Πούτιν, εκτός επισήμων φυσικά, καθώς σκιαγραφούν την ανθρώπινη πλευρά του προέδρου. Τον βλέπουμε λοιπόν να κρατά αγκαλιά ένα γατάκι, να φορά τη στολή του χόκεϊ και να γελάει, αλλά και να κρατά αγκαλιά μια νεαρή τίγρη - φωτογραφία που επιλέχθηκε και για το εξώφυλλο. 

Κλείσιμο


Επίσης, φαίνεται ο Πούτιν καβαλάρης μια μηχανής μεγάλου κυβισμού, αλλά και να κάνει καράτε στην φωτογραφία του Μαρτίου, να ψαρεύει στην φωτογραφία του Αυγούστου και να χαλαρώνει στην φωτογραφία του Σεπτεμβρίου. 

Δεν λείπει φυσικά η φωτογραφία που φαίνεται γυμνόστηθος με το όπλο στα χέρια - επιλέχθηκε για τον Ιούλιο.



























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης