Το ψάρεμα δεν πήγε καλά στην Αυστραλία: Τέσσερις ημέρες στη σκεπή αυτοκινήτου

Το ψάρεμα δεν πήγε καλά στην Αυστραλία: Τέσσερις ημέρες στη σκεπή αυτοκινήτου

Η περιπέτεια δύο ψαράδων και του σκύλου τους - Βρέθηκαν αφυδατωμένοι και καμμένοι από τον ήλιο

Το ψάρεμα δεν πήγε καλά στην Αυστραλία: Τέσσερις ημέρες στη σκεπή αυτοκινήτου
Πήγαν για ψάρεμα και βρέθηκαν... μπλεγμένοι στα δίχτυα των... κροκοδείλων! Δύο ψαράδες στην Αυστραλία οργάνωσαν μεγάλη περιπέτεια στην περιοχή Kimberley, αλλά το σχέδιό τους αποδείχθηκε... σαθρό.

Οι δύο άνδρες και ο σκύλος τους εγκλωβίστηκαν με το αυτοκίνητο σε περιοχή γεμάτη από κροκόδειλους. Πριν το καταλάβουν, το όχημά τους είχε περικυκλωθεί από τα μεγάλα ερπετά. Τότε διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν ούτε να μετακινηθούν. Οι δύο ψαράδες και ο σκύλος τους, έμειναν εγκλωβισμένοι στη σκεπή του αυτοκινήτου για τέσσερις ολόκληρες ημέρες.

Κλείσιμο


Τόσο τα κινητά τους, όσο και τα υπόλοιπα πράγματα, ήταν εντός της καμπίνας του αυτοκινήτου, η οποία είχε πλημμυρίσει με αλμυρό νερό. 

Όταν πέρασαν τρεις ημέρες και οι εκδρομείς δεν είχαν επιστρέψει στα σπίτια τους, οι οικογένειές τους το ανέφεραν στις αρχές. Τότε ξεκίνησε η αναζήτησή τους. Από την Παρασκευή που εξαφανίστηκαν, οι δύο άνδρες και ο σκύλος τους βρέθηκαν την Τρίτη, σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Για τέσσερις ημέρες κοιμόντουσαν στη σκεπή του αυτοκινήτου, εκτεθειμένοι στον ήλιο και στις δύσκολες καιρικές συνθήκες του αυστραλιανού καλοκαιριού.

«Τους βρήκαμε αφυδατωμένους και έντονα επηρεασμένους από τον ήλιο και την αλμύρα», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομικής έρευνας. «Κοιμόντουσαν στη σκεπή του αυτοκινήτου, διότι φοβόντουσαν τους κροκόδειλους που κυκλοφορούσαν γύρω τους», πρόσθεσε ο ίδιος.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης