Ο Ντουτέρτε τραγούδησε σε γκαλά επειδή του το ζήτησε ο Τραμπ (βίντεο)

Ο Ντουτέρτε τραγούδησε σε γκαλά επειδή του το ζήτησε ο Τραμπ (βίντεο)

Σε δείπνο πριν από την επίσημη έναρξη της Συνόδου της Ένωσης Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN), ο Πρόεδρος των Φιλιππίνων εξέπληξε τους παρευρισκόμενους όταν σηκώθηκε και τραγούδησε ένα δημοφιλές τραγούδι με τίτλο: «Ikaw» (εσύ)

Ο Ντουτέρτε τραγούδησε σε γκαλά επειδή του το ζήτησε ο Τραμπ (βίντεο)
Στη Μανίλα, την πρωτεύουσα των Φιλιππίνων, έφτασε χθες, Κυριακή, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ,
για να συμμετάσχει στην ετήσια συνάντηση ηγετών χωρών της Ανατολικής και της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Σε δείπνο που έγινε το βράδυ της Κυριακής  πριν από την επίσημη έναρξη της Συνόδου της Ένωσης Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN), ο Πρόεδρος των Φιλιππίνων, Ροντρίγκο Ντουτέρτε, εξέπληξε τους παρευρισκόμενους όταν σηκώθηκε και τραγούδησε ένα δημοφιλές τραγούδι με τίτλο: «Ikaw» (εσύ), το οποίο λέει μεταξύ άλλων: «Είστε η αγάπη που περίμενα. Η καρδιά μου ήταν απελπισμένη για τόσο πολύ καιρό αλλά τώρα είναι τελικά εδώ. Εσύ είσαι η αγάπη που μου δόθηκε πραγματικά».

Κλείσιμο
Όπως ο ίδιος μάλιστα o Nτουτέρτε είπε αστειευόμενος προχώρησε σε αυτή την κίνηση γιατί του το ζήτησε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ. 



Ο Τραμπ έφτασε στις Φιλιππίνες από το Βιετνάμ, όπου πήρε μέρος στη Σύνοδο Κορυφής του φόρουμ Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού (APEC), στη διάρκεια της οποίας έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα για το εμπόριο και είχε σύντομη συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Οι Φιλιππίνες είναι ο τελευταίος σταθμός της περιοδείας του Τραμπ στην Ασία. Επισκέφθηκε επίσης στην Ιαπωνία, την Κίνα, τη Νότια Κορέα και το Βιετνάμ.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης