Αν ένα νεογέννητο επηρεάζεται από το πρώτο πράγμα που αντικρίζει, αυτό το μωρό... την «έβαψε»

Αν ένα νεογέννητο επηρεάζεται από το πρώτο πράγμα που αντικρίζει, αυτό το μωρό... την «έβαψε»

Αυτά συμβαίνουν όταν επιλέγεις να γεννηθείς τη βραδιά του Χάλογουιν!

Αν ένα νεογέννητο επηρεάζεται από το πρώτο πράγμα που αντικρίζει, αυτό το μωρό... την «έβαψε»
Μπορεί ο Μπάτμαν να λαμβάνει συνέχεια τα εύσημα επειδή κάνει ηρωικές πράξεις, όμως πόσες φορές τον έχετε δει να φέρνει στον κόσμο ένα μωρό; 

Αντίθετα, όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, ο υπ' αριθμόν ένα εχθρός του, ο φρικιαστικός Τζόκερ, δεν διστάζει ακόμα και να «στραπατσάρει» την σκληρή του εικόνα για να βοηθήσει μια γυναίκα να γεννήσει το μωράκι της.

Κλείσιμο


Φυσικά, ο «Τζόκερ» που απαθανατίστηκε πρόσφατα να ξεγεννάει μια γυναίκα στο Ιατρικό Κέντρο της Κομητείας Χένρι, στο Νάσβιλ του Τενεσί, δεν είναι άλλος από το μαιευτήρα Paul Locus, ο οποίος -μια και είχε εφημερία τη βραδιά του Χάλογουιν - αποφάσισε να επωφεληθεί από την ευκαιρία και να ντυθεί η «νέμεση» του Μπρους Γουέιν.



Όταν κατέφθασε στο νοσοκομείο η Brittany Selph με τις ωδίνες του τοκετού, ο γιατρός προσφέρθηκε να βγάλει τη στολή και το μέικ απ για να την ξεγεννήσει. Εκείνη ωστόσο ξετρελάθηκε από την ιδέα να έχει μια τόσο μοναδική εμπειρία γεννώντας την κορούλα της και επέμεινε να την ξεγεννήσει ο «Τζόκερ», χωρίς να του επιτρέψει να αλλάξει το παραμικρό στην εμφάνισή του.



Αυτό που δεν θα μάθουμε ποτέ είναι τι ακριβώς πέρασε από το μυαλουδάκι της μικροσκοπικής Oaklyn όταν, τις πρώτες στιγμές της ζωής της έξω από την κοιλιά της μαμάς της, αντίκρισε το τρομακτικό πρόσωπο ενός άνδρα με πράσινα μαλλιά και πασαλειμμένο μέικ απ να την κοιτά χαμογελώντας γλυκά. 






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης