Ο μακελάρης του Τέξας δωροδοκούσε και απειλούσε ανήλικες για να μένουν μαζί του

Ο μακελάρης του Τέξας δωροδοκούσε και απειλούσε ανήλικες για να μένουν μαζί του

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στο φως

Ο μακελάρης του Τέξας δωροδοκούσε και απειλούσε ανήλικες για να μένουν μαζί του
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον μακελάρη του Τέξας, Ντέβιν Πάτρικ Κέλεϊ, καθώς προσπάθησε να δωροδοκήσει και να απειλήσει τις πρώην ανήλικες φίλες του να τον δεχτούν πίσω. Όταν ήταν 18 ετών, είχε δεσμό με μία 13χρονη, όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα «Νew York Post» επικαλούμενη την πρώην αγαπημένη του. Eνώ ήταν παντρεμένος της πρότεινε να έρθει στο σπίτι του ενώ υπήρχε η σύζυγός του και να κυκλοφορεί τόπλες ως καμαριέρα. 

«Είχε πολύ αρρωστημένο μυαλό», δηλώνει στο δίκτυο «NBC News» η Κέιτ Λάντρι, πρώην ερωμένη του μακελάρη. «Aρκετά χρόνια μετά το τέλος της σχέσης μας προσπαθούσε να με δωροδοκήσει για να βρεθώ μαζί του. Επίσης με απειλούσε», προσθέτει.

Μία άλλη κοπέλα, η 22χρονη Βρίτεν Αντκόκ, δηλώνει ότι, το 2009 είχε επί δύο μήνες σχέση μαζί του. Εκείνος ήταν 18 και εκείνη 13 ετών.  

Κλείσιμο
«Την εποχή εκείνη δεν σκέφτηκα ότι ήμουν τόσο νέα,τώρα όμως συνειδητοποιώ ότι υπάρχει μεγάλη ηλικιακή διαφορά όταν κάποιος είναι 18 κι άλλος είναι ανήλικος», είπε η Μπρίτεν.

Κι αφού του ξεκαθάρισε ότι η σχέση τους τελείωσε, εκείνος την παρακολουθούσε συνεχώς όπου κι αν πήγαινε και της πρόσφερε χρήματα για να τον δεχτεί πίσω.Κι όχι μόνο αυτό. Της πρότεινε να πάει στο σπίτι του κι ενώ ήταν η γυναίκα του να κυκλοφορεί στο σπίτι τόπλες ως καμαριέρα.   

«Η σύζυγός του μου έστειλε μήνυμα στο κινητό και με ρώτησε γιατί έχω επικοινωνία με τον σύζυγό της κι όταν της έδειξα τα μηνύματα που είχε είχε στείλει, μου ζήτησε συγγνώμη.Τότε μου είπε να μην επικοινωνήσω ποτέ ξανά μαζί της».

Η Πολεμική Αεροπορία δεν είχε ενημερώσει το FBI για την καταδίκη του

Σκιαγραφώντας το προφίλ του μακελάρη του Τέξας, οι αρχές προσανατολίζονται στο σενάριο της οικογενειακής διένεξης σχετικά με την επίθεση στην εκκλησία του Σάδερλαντ Σπρινγκς, στο Τέξας,εκεί όπου ο 26χρονος αποταχθείς από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ άνοιξε πυρ και σκότωσε 26 ανθρώπους.

Στη συγκεκριμένη εκκλησία πήγαιναν περιστασιακά τα πεθερικά του για προσευχηθούν, όπως έγινε γνωστό από αξιωματούχους.Ο Ντέβιν Πάτρικ Κέλεϊ, είχε δικαστεί από στρατοδικείο το 2012 κατηγορούμενος για την κακοποίηση της τότε συζύγου του και του παιδιού του, είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης 12 μηνών και κατόπιν είχε αποταχθεί από την Πολεμική Αεροπορία.Παρόλα αυτά πέρσι και φέτος αγόρασε δύο όπλα από αλυσίδα καταστημάτων, αφού είχε περάσει επιτυχώς από ελέγχους ιστορικού, παρότι σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα και έγγραφα των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, ο ένοπλος είχε «ιστορικό προβληματικής συμπεριφοράς».

«Και οι δύο πωλήσεις εγκρίθηκαν από το εθνικό σύστημα ελέγχου NICS», υπογράμμισε σε ανακοίνωσή της η ιδιωτική εταιρεία από την οποία πωλήθηκαν τα όπλα. Όπως παραδέχθηκε εκπρόσωπος του αμερικανικού Πενταγώνου, η αμερικανική Πολεμική Αεροπορία δεν είχε ενημερώσει το FBI για την καταδίκη του, κάτι που θα μπορούσε να είχε αποτρέψει την αγορά του ημιαυτόματου τουφεκιού εφόδου το οποίο χρησιμοποίησε.Οδηγία του Πενταγώνου προβλέπει ότι το υπουργείο Άμυνας είναι υποχρεωμένο να ενημερώνει το FBI για όλες τις καταδίκες στα στρατοδικεία, με την εγγραφή των αδικημάτων στο NCIC.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης