Βίντεο: Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας επιβιβάζεται στο ελικόπτερο που λίγα λεπτά μετά συνετρίβη

Βίντεο: Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας επιβιβάζεται στο ελικόπτερο που λίγα λεπτά μετά συνετρίβη

Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Mansour bin Muqrin είναι μεταξύ των 8 επιβαινόντων στο ελικόπτερο που έχασαν τη ζωή τους στο αεροπορικό δυστύχημα που σημειώθηκε κοντά στα σύνορα της Σαουδικής Αραβίας με την Υεμένη

Βίντεο: Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας επιβιβάζεται στο ελικόπτερο που λίγα λεπτά μετά συνετρίβη
Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Mansour Bin Muqrin ήταν ένας από τους οκτώ ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους μετά τη συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στη Σαουδική Αραβία, κοντά στα σύνορα με την Υεμένη.

Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας ήταν αναπληρωτής κυβερνήτης της επαρχίας του Ασίρ, όπου συνέβη η τραγωδία. Το τηλεοπτικό δίκτυο Al Arabiya μετέδωσε βίντεο που δείχνει τους επιβάτες να επιβιβάζονται στο στρατιωτικό ελικόπτερο λίγο προτού ξεκινήσει η τελευταία του πτήση. Λίγο μετά την απογείωσή του, το ελικόπτερο χάθηκε από τα ραντάρ και συνετρίβη.


Κλείσιμο


Όλοι οι επιβαίνοντες στο ελικόπτερο, συμπεριλαμβανομένων του πρίγκιπα Mansour Bin Muqrin, ενός τοπικού δημάρχου και άλλων κυβερνητικών αξιωματούχων, σκοτώθηκαν στη συντριβή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες έκαναν πτήση για να επιθεωρήσουν αναπτυξιακά σχέδια στην περιοχή.




Το δυστύχημα σημειώθηκε μία ημέρα αφού 11 πρίγκιπες, τέσσερις υπουργοί και δεκάδες πρώην υπουργοί συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για διαφθορά με εντολή του διαδόχου του στέμματος της Σουδικής Αραβίας, πρίγκιπα Mohammed bin Salman.

Δείτε το βίντεο:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης