Συναγερμός στη Μαδρίτη: Εκκενώθηκε κεντρικός δρόμος λόγω ύποπτου οχήματος

Συναγερμός στη Μαδρίτη: Εκκενώθηκε κεντρικός δρόμος λόγω ύποπτου οχήματος

Το όχημα αναγνωρίστηκε στο όνομα μίας γυναίκας που ζει στη Βαρκελώνη, το οποίο έχει δηλωθεί ως κλεμμένο - Μετά από μία ώρα ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της αστυνομίας

Συναγερμός στη Μαδρίτη: Εκκενώθηκε κεντρικός δρόμος λόγω ύποπτου οχήματος
Την εκκένωση του κεντρικού δρόμου της Μαδρίτης Gran Via διέταξε την Πέμπτη η ισπανική αστυνομία, μετά τον εντοπισμό ύποπτου οχήματος, το οποίο εγκατέλειψε τρέχοντας ο οδηγός του, στη μέση του δρόμου.

Ο δρόμος αποκλείστηκε από τις 7 το απόγευμα, ενώ η αστυνομία έχει αποκλείσει όλες τις κάθετες διόδους που οδηγούν σε αυτόν για λόγους ασφαλείας. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της αντιτρομοκρατικής και το ειδικό συνεργείο για την απενεργοποίηση και εξουδετέρωση εκρηκτικών μηχανισμών.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, είναι πιθανό να προκληθεί ελεγχόμενη έκρηξη. Το όχημα βρίσκεται μπροστά στο κτίριο με το νούμερο 64, στη συμβολή με την οδό Σαν Μπερνάρντο. 
Κλείσιμο

Το όχημα αναγνωρίστηκε στο όνομα μίας γυναίκας που ζει στη Βαρκελώνη, το οποίο έχει δηλωθεί ως κλεμμένο. 

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι το όχημα σταμάτησε στη μέση του δρόμου με τα αλάρμ ανοιχτά. Αμέσως πετάχτηκε έξω από το μπλε Nissan Qasqai ένας άνδρας, ο οποίος άρχισε να τρέχει. 

Η αστυνομία χρησιμοποίησε ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους για τον εντοπισμό εκρηκτικού μηχανισμού, ενώ στο σημείο έσπευσε και ένας γερανός, προκειμένου να μετακινήσει το αυτοκίνητο μετά την ολοκλήρωση της αστυνομικής επιχείρησης.

Η επιχείρηση ελέγχου της αστυνομίας διήρκεσε λίγο περισσότερο από μία ώρα. Ακολούθως μετακινήθηκε το αυτοκίνητο και δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία ο δρόμος.

Ακολουθούν φωτογραφίες από το σημείο που έχει εκκενώσει η αστυνομία...










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης