Ο διεστραμμένος Γιόσεφ Φριτσλ που φυλάκισε την κόρη του για 24 χρόνια είχε κι άλλο «μυστικό υπόγειο»

Ο διεστραμμένος Γιόσεφ Φριτσλ που φυλάκισε την κόρη του για 24 χρόνια είχε κι άλλο «μυστικό υπόγειο»

Απέκτησε μαζί με την άτυχη γυναίκα επτά παιδιά, προτού αποκαλυφθεί η φρικιαστική υπόθεση και οδηγηθεί στη δικαιοσύνη

Ο διεστραμμένος Γιόσεφ Φριτσλ που φυλάκισε την κόρη του για 24 χρόνια είχε κι άλλο «μυστικό υπόγειο»
Ένα νέο μυστικό υπόγειο, εκτός από εκείνο όπου κρατούσε φυλακισμένη την κόρη του επί 24 ολόκληρα χρόνια, βιάζοντάς την και κακοποιώντας την χιλιάδες φορές, διατηρούσε όπως φαίνεται ο Τζόσεφ Φριτσλ.

Οικοδόμοι ανακάλυψαν το μυστικό υπόγειο σε μοτέλ που άνηκε στον διεστραμμένο Αυστριακό, μια δεκαετία μετά την φυλακισή του για τα αδιανόητα εγκλήματα που είχε διαπράξει εις βάρος της κόρης του. 

Ο διαβόητος εγκληματίας φυλάκισε την κόρη του Ελίζαμπεθ όταν εκείνη ήταν 18 ετών σε ένα υπόγειο κελάρι στο σπίτι όπου διέμενε με τη γυναίκα του. Στη σύζυγό του και μητέρα της κοπέλας είχε πει ότι το κορίτσι το έσκασε για να ενταχθεί σε μια αίρεση.

Κλείσιμο
Για 24 χρόνια υπέβαλε την κόρη του σε φριχτά βασανιστήρια, βιάζοντάς την επανειλημμένα και αποκτώντας μαζί της επτά παιδιά. Μάλιστα, ένα από αυτά το άφησε να πεθάνει από αναπνευστικά προβλήματα, μην θέλοντας να καλέσει γιατρό, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί το μυστικό του.

Το 2008, ο Φριτσλ υποχώρησε τελικά στις εκκλήσεις της κόρης του, όταν αρρώστησε μια άλλη κόρη της και την άφησε να μεταφέρει τη μικρή στο νοσοκομείο. Το «λάθος» αυτό στάθηκε η αρχή του τέλους για τον σαδιστή πατέρα, που βρέθηκε σύντομα στη φυλακή.

Όπως φαίνεται όμως, μπορεί τελικά να υπήρχαν και άλλες δραστηριότητες τις οποίες ήθελε να κρύψει ο Φριτσλ, αφού είχε δημιουργήσει ένα ακόμη μυστικό υπόγειο, στον χώρο εργασίας του όπου περνούσε πολλές ώρες μέχρι τη συνταξιοδότησή του το 1995.

Το δωμάτιο βρέθηκε όταν οικοδόμοι, πραγματοποιώντας επισκευές στο πρώην μοτέλ (πλέον έχει διαμορφωθεί σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα) γκρέμισαν έναν τοίχο και βρήκαν μια σκάλα που οδηγούσε στον απομονωμένο χώρο.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν οι Αρχές θα ερευνήσουν το κτίριο, ώστε να διαπιστώσουν τι έκανε στο συγκεκριμένο «μυστικό δωμάτιο» ο 82χρονος σήμερα Φριτσλ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης