Επίθεση με μαχαίρι στο Μόναχο: Στα χέρια της αστυνομίας ένας ύποπτος

Επίθεση με μαχαίρι στο Μόναχο: Στα χέρια της αστυνομίας ένας ύποπτος

Τουλάχιστον πέντε τραυματίες - Δεν είναι ακόμη σίγουρο αν πρόκειται για τον δράστη - Έκκληση στους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν στα σπίτια τους - Πώς περιγράφει τον δράστη η αστυνομία 

Επίθεση με μαχαίρι στο Μόναχο: Στα χέρια της αστυνομίας ένας ύποπτος
Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφριά, από έξι διαδοχικές επιθέσεις που πραγματοποίησε άγνωστος άντρας με μαχαίρι στο κέντρο της πόλης του Μονάχου στην πλατεία Rosennheimer σύμφωνα με την τοπική αστυνομία. 

Η Αστυνομία, μέσω Twitter, ενημερώνει συνεχώς τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε συγκεκριμένες περιοχές και να παραμείνουν στα σπίτια τους, ενώ ανακοίνωσε πως ένας ύποπτος έχει συλληφθεί για την επίθεση .«Έχουμε έναν ύποπτο», δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Μονάχου. Πάντως προς το παρόν δ
εν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για τον δράστη των διαδοχικών επιθέσεων με μαχαίρι.

Στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο της γερμανικής αστυνομίας ενώ οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στα κοντινά νοσοκομεία για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 
Κλείσιμο




Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν ασαφή, ενώ οι Αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια.

«Έχουμε ακόμη λίγες πληροφορίες στη διάθεσή μας και για αυτό υπάρχουν διάφορες πιθανότητες. Μπορεί να πρόκειται για ψυχικά διαταραγμένο, αλλά θα μπορούσε να υπάρχει και πολιτικό κίνητρο - λόγω των πρόσφατων επεισοδίων στην Γερμανία δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε», δήλωσε ο καθηγητής για θέματα ασφάλειας Χανς-Γκερντ Γιάσκε στο ιδιωτικό ειδησεογραφικό κανάλι Ν24.

Σε προηγούμενη ανακοίνωσή της η αστυνομία ενημέρωνε ότι αναζητά έναν σχετικά μεγαλόσωμο άνδρα, περίπου 40 ετών, ο οποίος φορά πράσινο αθλητικό μπουφάν, γκρι παντελόνι και επιβαίνει σε παλιό μαύρο ποδήλατο ενώ έχει και σακίδιο.


To tweet της αστυνομίας



Η αστυνομία κάνει περιγραφή του υπόπτου 



























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης