Ζηλιάρης χιμπατζής έκοψε τα δάχτυλα και το αυτί ανθρώπου επειδή «φλέρταρε» με τη σύντροφό του

Ο χιμπατζής ακούει στο συμβολικό όνομα Ρωμαίος

Με δύο κομμένα δάχτυλα και ένα αυτί πλήρωσε ένας φύλακας σε ζωολογικό κήπο στην Ουκρανία την επιλογή του να «φλερτάρει» με τη σύντροφο ενός χιμπαντζή.

Ο Ρωμαίος, όπως είναι το όνομα του ζηλιάρη χιμπατζή, είδε τον Σεργκέι τον φύλακα να δίνει ένα φιλί μέσα από το προστατευτικό τζάμι στην Ιουλιέτα του, όπως είναι το όνομα του θηλυκού και «εξερράγη».

Αρχικά την οργή του ένιωσε η Ιουλιέτα η οποία δέχθηκε τα επανειλημμένα χτυπήματά του. Όταν ο Σεργκέι ο φύλακας προσπάθησε να παρέμβει ο Ρωμαίος επιτέθηκε και σε αυτόν δαγκώνοντας τον στα δάχτυλα και το αυτί.

Μετά τον καβγά ο Σεργκέι χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς είχε αποκτήσει και ένα μαυρισμένο μάτι.

Οι γιατροί μάλιστα χρειάστηκε να τον βάλουν στο χειρουργείο για να αντιμετωπίσουν την αιμορραγία από τα κομμένα δάχτυλα του αριστερού του χεριού και τα τραύματα στο αυτί του.

Ο τραυματισμένος φύλακας του ζωολογικού κήπου




Εκπρόσωπος του ζωολογικού κήπου δήλωσε ότι «δεν θα έπρεπε να μπει στο κλουβί. Οι χιμπαντζήδες είναι επικίνδυνα ζώα με δυνατά σαγόνια που μπορούν να κόψουν άνετα ένα κομμάτι τις ανθρώπινης σάρκας».

Ο ίδιος απάντησε ότι το έκανε γιατί είχε αναπτύξει έντονα συναισθήματα για το ζευγάρι αυτό των χιμπατζήδων καθώς τους φρόντιζε τα τελευταία έξι χρόνια και δεν άντεξε να βλέπει την Ιουλιέτα να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr