«Pilot Lindy»: Η πανέμορφη πιλότος που «ρίχνει» το Instagram με τις σέξι φωτογραφίες της

Η Λίντι Κατς από το Άμστερνταμ, η οποία  με τον αξιοζήλευτο τρόπο ζωής της κατάφερε να κερδίσει 80.000 followers στο Instagram

Δαμάζει τους αιθέρες, ενώ την ίδια ώρα προκαλεί «σεισμό» στο Instagram με τις εντυπωσιακές και σέξι φωτογραφίες της. 

Ο λόγος για την πανέμορφη Ολλανδή πιλότο Λίντι Κατς από το Άμστερνταμ, η οποία  με τον αξιοζήλευτο τρόπο ζωής της κατάφερε να κερδίσει 80.000 followers στο Instagram. 

H 24χρονη «Pilot Lindy» -όπως είναι το όνομα του προφίλ της στο Instagram- με εμπειρία τριών ετών ως πιλότος, έχει μοιραστεί φωτογραφίες στα αρχαία ερείπια του Αγκριτζέντο στην Ιταλία ή το Κολοσσαίο ή την ώρα που κατεβαίνει από αυτοκίνητο στο Ντουμπάι. 



Άλλες εικόνες τη δείχνουν να κολυμπά με μπικίνι σε πισίνα ή να κάθεται στο πιλοτήριο έτοιμη για απογείωση, ακόμη και να βάφει τοίχους!

«Πάντα αγαπούσα να πετάω ως επιβάτης, αλλά σκεφτόμουν ότι θα ήταν δύσκολο και ακριβό να γίνω πιλότος. Αφού το έψαξα και μίλησα με πιλότους έμαθα ότι δεν ήταν τελικά αδύνατον», λέει η Λίντι. 



«Απαιτεί σκληρή δουλειά, πολύ διάβασμα και αφοσίωση. Όμως τελικά αξίζει», προσθέτει.

«Ξεκίνησα να  μοιράζομαι στο Instagram εικόνες για τους φίλους και την οικογένειά μου, όταν ζούσα μακριά τους. Δεν περίμενα με τίποτα ότι ο λογαριασμός μου θα μεγάλωνε τόσο πολύ και ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι θα ενδιαφέρονταν για τη ζωή μου. Είναι υπέροχο να μπορώ να εμπνέω ανθρώπους με αυτό που κάνω, αλλά ποτέ δεν ανεβάζω κάτι για επίδειξη», αναφέρει η Λίντι. 



«Πέρα από αυτά πάντα αγαπούσα τη φωτογραφία και το Instagram είναι  η τέλεια πλατφόρμα για αυτό. Προσπαθώ να τραβάω υψηλής ποιότητας φωτογραφίες: χρωματιστές και φωτεινές», σημειώνει. 

Η Λίντι πιλοτάρει boeing 717 και  έχει επισκεφθεί 23 χώρες, ενώ όπως λέει δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα με το γεγονός ότι είναι γυναίκα σε ένα ανδροκρατούμενο επάγγελμα.












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr